x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sterilitate roş-albastră

Sterilitate roş-albastră

de Mihai Igirosanu    |    16 Iul 2007   •   00:00
Sterilitate roş-albastră

In cel de-al doilea amical din stagiul efectuat in Olanda, la Mierlo, trupa lui Hagi a incheiat la egalitate, 0-0, cu echipa bulgară Litex Loveci. Astăzi Steaua va intălni vicecampioana Greciei, AEK Atena.

Steaua - vicecampionii au remizat, 0-0, cu Litex Loveci

In cel de-al doilea amical din stagiul efectuat in Olanda, la Mierlo, trupa lui Hagi a incheiat la egalitate, 0-0, cu echipa bulgară Litex Loveci. Astăzi Steaua va intălni vicecampioana Greciei, AEK Atena.

Hagi a preferat să inceapă cu o formulă experimentală partida cu Litex, aliniind următorul "11": Vătcă - P. Marin, E. Baciu, Ov. Petre, Neşu - Bădoi, M. Croitoru, Lovin, G. Coman - V. Iacob, Guriţă.

Â

DEBUT. După pauză, in minutul 55, la Steaua a debutat şi polonezul Pawel Golanski, care l-a inlocuit pe Petre Marin, şi a evoluat foarte bine in flancul drept al apărării. In afara internaţionalului polonez, in repriza secundă, pe teren au mai apărut Goian, Ochiroşii, Emeghara, Dică, Rădoi, Bicfalvi, Boştină, Nicoliţă şi Neaga. De remarcat şi prezenţa lui Bănel Nicoliţă, revenit după o accidentare la coapsă. "Acum mă simt foarte bine, nu mai am nici o problemă medicală şi sunt bucuros că am jucat din nou", a declarat mijlocaşul Stelei. Despre evoluţa lui Golanski, antrenorul Gică Hagi s-a arătat mulţumit: "Golanski a jucat bine, sunt mulţumit de evoluţia lui, insă se vede că nu este pus la punct cu pregătirea fizică", a spus Hagi.

Â

TRANSFERURI. Managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie, a confirmat iniţierea dialogului cu echipa belgiană Charleroi pentru transferul mijlocaşului central Fabien Camus: "Ne-am interesat despre situaţia lui Camus". In replică, jucătorul celor de la Charleroi a declarat ieri: "Da, Steaua şi Spartak Moscova se interesează de mine, insă nu m-am decis dacă vreau să evoluez in Romănia sau in Rusia. Echipele din estul Europei joacă in Liga Campionilor". Tranzacţia s-ar putea perfecta vineri, cu ocazia meciului amical dintre Steaua şi Charleroi, de vineri.

Â

Adversari ofertaţi

Preşedintele adversarei Stelei din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, Zaglebie Lubin, Robert Pietryszyn, a declarat că Steaua a vrut să achiziţioneze doi fotbalişti ai formaţiei sale: "Steaua ne-a contactat pentru portughezul Rui Miguel şi pentru brazilianul Andre Nunes. Oferta pe care au inaintat-o era una foarte interesantă din punct de vedere financiar, atăt pentru noi, căt şi pentru fotbalişti, dar evident că am refuzat-o", a declarat liderul grupării poloneze.

×
Subiecte în articol: sport steaua