x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

06 Dec 2008   •   00:00

ITALIA
Cristian Chivu a început să se pregătească de joi împreună cu lotul lui Inter Milano, dar va absenta în partida de azi cu Lazio, din etapa a 15-a a campionatului italian. Conform site-ului romagnaoggi.it, Chivu s-a antrenat alături de coechipieri şi a participat chiar şi la jocul şcoală din timpul şedinţei de pregătire, dar programul său de recuperare nu este deocamdată completat. Fundaşul român a continuat joi seară recuperarea, efectuând o serie de sesiuni individuale de terapie, fizioterapie şi pentru întărirea masei musculare, după ce la începutul lunii noiembrie a suferit o leziune la ligamentul colateral intern al genunchiului stâng, în meciul cu Reggina din etapa a 10-a.



TRANSFERURI LA CRAIOVA
Antrenorul italian Nicolo Napoli a declarat că Universitatea Craiova va achiziţiona în pauza competiţională cel puţin doi jucători: un fundaş şi un atacant. “Am vorbit cu Adrian Mititelu şi vom ţine legătura în această iarnă. I-am spus ce consider eu că ar trebui să facem pentru a întări echipa şi a fost de acord. Nu pot să dau vreun nume, dar cu siguranţă vom aduce un fundaş şi un atacant. E posibil chiar şi un mijlocaş, dar aici ne vom mai gândi”, a spus Napoli, care şi-a fixat drept obiectiv participarea în cupele europene: “Nu pot decât să ţintesc cât mai sus, mi-aş dori să luăm titlul, dar important este ca în retur să jucăm bine şi să ne asigurăm locul în Cupa UEFA”.

RAPID
Preşedintele Consiliului de Administraţie al grupării giuleştene, Constantin Toma, a recunoscut că i-a propus o reducere de salariu antrenorului Jose Peseiro. “Este adevărat că i-am propus micşorarea contractului, iar dânsului nu i-a picat deloc bine. El înţelege foarte bine că actuala situaţie economică mondială implică şi clubul Rapid. E vorba despre o reducere substanţială. De fapt este un nou angajament, dar în alte condiţii financiare. Eu îl apreciez foarte mult pe Jose Peseiro şi mi-l doresc în continuare la Rapid”, a spus Toma, care mai susţine că, în pauza de iarnă, clubul va lua în calcul şi posibilitatea de a se despărţi de mai mulţi jucători cu contracte foarte mari.

CUPA UEFA
Etapa a patra a clarificat situaţia în Grupa F, unde se ştiu deja toate cele trei echipe calificate în faza următoare: Hamburg, Aston Villa şi Ajax Amsterdam. După meciurile de joi şi-au mai asigurat prezenţa în 16-imile de finală ale competiţiei VfL Wolfsburg şi Sporting Braga (Grupa E), Valencia (Grupa G) şi ŢSKA Moscova (Grupa H). Rezultatele înregistrate în meciurile de joi din Cupa UEFA: Grupa E: Wolfsburg – Portsmouth 3-2, Heerenveen – Sporting Braga 1-2; Grupa F: Slavia Praga – Hamburg 0-2, Aston Villa – MSK Zilina 1-2; Grupa G: Valencia – FC Bruges 1-1, FC Copenhaga Rosenborg Trondheim 1-1; Grupa H:
Lech Poznan – Deportivo La Coruna 1-1, Nancy – ŢSKA Moscova 3-4.

×
Subiecte în articol: sport grupa