x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

09 Mai 2009   •   00:00
Ştiri pe scurt

9 mai 2009



MASSARO, DESPRE MUTU
AC Milan a lansat ieri, în parteneriat cu Sportul Studenţesc, programul Milan Junior Camp, prin care 200 de copii români vor fi pregătiţi în perioada 29 iunie-3 iulie de antrenori ai grupării italiene. La final, cei mai buni vor merge la Milano, alături de ceilalţi câştigători din ţările incluse în program. Toţi cei 200 de copii vor beneficia gratuit de un kit oficial şi vor primi o diplomă de absolvire. Prezent la Bucureşti, directorul de relaţii publice al clubului milanez, Daniele Massaro, a declarat că, deşi îl apreciază pe Adrian Mutu, acesta nu ar avea loc în echipa lombardă, deoarece postul său este acoperit de brazilianul Kaka.

LIGA CAMPIONILOR
Comisia de Disciplină a UEFA va analiza săptămâna viitoare incidentele petrecute la sfârşitul semifinalei Chelsea - FC Barcelona (1-1), când arbitrul norvegian Ovrebo a fost agresat verbal de jucătorii echipei engleze. Potrivit presei insulare, Didier Drogba şi Michael Ballack riscă cinci etape de suspendare, în timp ce clubul Chelsea ar putea fi amendat. Drogba, care a ţipat la arbitru, reproşându-i neacordarea unui penalty, pentru ca apoi să înjure în faţa camerelor de luat vederi, şi-a cerut ulterior scuze, recunoscând că a exagerat. Barcelona s-a calificat în finala de la Roma, programată la 27 mai, în care va întâlni pe Manchester United.

FANII UNIVERSITĂŢII CRAIOVA AU PROTESTAT LA FIFA
În faţa sediului FIFA de la Zürich, un grup de 14 suporteri ai Universităţii Craiova a protestat ieri vizavi de problemele cu care se confruntă gruparea olteană în obţinerea licenţei pentru sezonul 2009-2010. Fanii fac parte din Asociaţia Suporterilor Olteni şi au afişat bannere împotriva primarului Costel Solomon şi a FRF. "Justice for Craiova", "Clean Football", "FRF egal Mafia" sau "Solomon vinovat" au fost protestele oltenilor. "Nu putem sta cu mâinile în sân când echipei noastre i se întâmplă aşa ceva. Am vrut să tragem un semnal de alarmă pentru neregulile din fotbalul românesc. Mergem până la capăt pentru a face dreptate", au motivat suporterii demersul. "Procesul de licenţiere se află în desfăşurare, nu pot să comentez zvonuri. Decizia comisiei se va lua până la 15 mai", a declarat preşedintele Comisiei de Licenţiere din cadrul FRF, Viorel Duru. (M. Morcov)

×
Subiecte în articol: sport