x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

14 Mai 2009   •   00:00

14 mai 2009



VAN GAAL, LA BAYERN
Conducerea lui Bayern München a anunţat că va oficializa în cel mai scurt timp numirea lui Louis Van Gaal, lucru confirmat de managerul general al bavarezilor, Uli Hoenes. "Plecăm de la principiul că Van Gaal va fi antrenorul nostru de la 1 iulie. Oficializarea ar putea avea loc în patru sau cinci zile", a declarat Hoenes. Tehnicianul olandez mai are contract cu AZ Alkmaar până în anul 2010, reuşind în acest sezon să cucerească titlul cu gruparea olandeză. Totuşi, există o mare problemă, preşedintele lui Alkmaar condiţionând despărţirea de plata unei despăgubiri, însă omologul său bavarez, Karl-Heinz Rummenigge, nu este de acord.

ANCELOTTI, SPRE CHELSEA
Deşi Carlo Ancelotti a anunţat că doreşte să rămână la AC Milan până la finalul contractului, scadent în vara lui 2010, oficialii celor de la Chelsea susţin că au ajuns deja la un acord verbal cu tehnicianul italian. Mai mult, conform cotidianului The Telegraph, Ancelotti ar fi pus deja mai multe condiţii, una dintre ele fiind transferul pe "Stamford Bridge" a starurilor milaneze Andrea Pirlo şi Kaka. Trecerea lui Ancelotti la Chelsea poate deveni oficială, mai ales că, în ultima vreme, relaţiile dintre tehnician şi patronul Silvio Berlusconi s-au deteriorat, după ce ultimul l-a acuzat că este principalul vinovat pentru ratarea titlului.

ARMENII VOR "DUBLA"
Fraţii Artiom şi Arman Karamian susţin că, în situaţia în care FC Timişoara va obţine două succese în următoarele etape, duminică în faţa lui Dinamo, în Ştefan cel Mare, şi acasă, cu Urziceniul, titlul poate ajunge pe malurile Begăi. "Trebuie să fim în formă maximă. Dinamo este favorită, au suporterii în spate, asta înseamnă un plus pentru ei. Sper să-mi ajut acum echipa din teren, în meciul de Cupă, când i-am bătut cu 4-1, am stat în tribună şi nu mi-a fost uşor", a declarat Artiom. Fratele lui geamăn, Arman, a completat: "Două victorii, cu Dinamo şi Urziceniul, ne pot aduce titlul. Nu ştiu dacă voi juca, deşi îmi doresc".

MOŢI, FĂRĂ CARNET
Printre cele 284 de permise pentru care prefectura Argeş a cerut anularea la Judecătoria Piteşti se află şi cel al dinamovistului Cosmin Moţi. Dosarul fotbalistlui a fost înregistrat la Judecătoria Piteşti şi va avea primul termen în procesul de anulare al permisului de conducere pe data de 17 iunie. Se pare că dosarul lui a intrat în atenţia anchetatorilor ca urmare a  unor nereguli referitoare la adresa de domiciliu. Conform procedurii în vigoare, Moţi trebuie să depună permisul la cinci zile de la înştiinţare şi va primi o dovadă care atestă că a predat documentul. În cazul în care va fi găsit la volan i se va întocmi dosar penal. (Elly Cîrstea)

×
Subiecte în articol: sport