x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

18 Sep 2009   •   00:00

18 septembrie 2009



FOAME DE PUNCTE
Internaţional Curtea de Argeş şi Poli Iaşi se întâlnesc astăzi, la Mioveni, în primul meci din etapa a 7-a a Ligii 1. Gazdele, care au pierdut până acum toate meciurile disputate acasă, ţintesc prima victorie în faţa propriilor suporteri, în timp ce oaspeţii vor să pună capăt seriei de trei meciuri consecutive fără punct câştigat în deplasare. Jocul va începe la ora 19:00 şi va fi transmis de GSP TV. Tot azi, la ora 21:00 (în direct la Digi Sport), este programată partida Astra Ploieşti - Unirea Alba Iulia. "Aparent, Astra pare un adversar mai facil. Însă, după venirea lui Napoli, a strâns rândurile şi a scos rezultate nescontate. Noi avem foame mare de puncte şi vom juca la victorie", a declarat antrenorul Unirii, Adrian Falub, care este convins că nu va fi demis în cazul unui eşec.

BILETE ONLINE
Au fost puse în vânzare tichetele de intrare la meciul de fotbal Serbia - România, din cadrul preliminariilor CM 2010, programat la 10 octombrie, la Belgrad. Acestea pot fi achiziţionate de pe site-ul www.biletefotbalonline.ro, până la data de 5 octombrie, ora 17:00. Preţul unui bilet este de 7 euro (echivalentul în lei, la cursul oficial al zilei), la care se adaugă taxa de procesare de 5 lei şi taxa de curierat rapid.

CUPA DAVIS

Astăzi, la Helsingborg, începe meciul de tenis dintre echipele Suediei şi României, contând pentru barajul de menţinere în Grupa Mondială a Cupei Davis. Căpitanul echipei României, Andrei Pavel, a decis să nu evolueze la dublu, locul său urmând să fie luat de Marius Copil. Potrivit tragerii la sorţi care a avut loc ieri, în prima zi, de la ora 16:00, se vor disputa întâlnirile Andreas Vinciguerra - Victor Hănescu (foto) şi Robin Soderling - Victor Crivoi. Mâine (ora 15:00) este programat meciul de dublu Robert Lindstedt / Simon Aspelin - Horia Tecău / Marius Copil, iar duminică (ora 14:00), ultimele două jocuri de simplu, Robin Soderling - Victor Hănescu şi Andreas Vinciguerra - Victor Crivoi. Meciurile vor fi transmise în direct de TVR 1. Învingătoarea va evolua şi în sezonul viitor în Grupa Mondială, în timp ce învinsa va retrograda în Zona euro-africană.

PALETE DE BRONZ
Echipa masculină de tenis de masă a României, alcătuită din Adrian Crişan, Constantin Cioti şi Andrei Filimon, a cucerit medalia de bronz la Campionatele Europene de la Stuttgart. Învinsă cu 3-0 în semifinale de Germania, cea care apoi avea să cucerească titlul continental, echipa noastră a împărţit locul al treilea cu Austria. În schimb, reprezentativa feminină a ţării noastre, care anul trecut a urcat pe treapa a treia a podiumului, s-a clasat doar pe locul 7.

×
Subiecte în articol: sport