x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

24 Sep 2009   •   00:00

24 septembrie 2009



BALAJ ŞI TUDOR, ÎN EL
Arbitrii Cristian Balaj şi Alexandru Tudor vor conduce la centru partide din etapa a doua a grupelor Europa League, care se vor disputa la 1 octombrie. Balaj a fost delegat la meciul dintre BATE Borisov (Belarus) şi Everton (Anglia), unde va fi ajutat de asistenţii Zoltan Szekely şi Adrian Vidan. La acelaşi meci, Augustus Constantin şi Istvan Kovacs vor fi arbitri suplimentari, iar rezervă va fi Robert Dumitru. Tudor a fost delegat la partida dintre Werder Bremen (Germania) şi Athletic Bilbao (Spania). El va fi asistat de Cristian Nica şi Aurel Oniţa, din brigadă mai făcând parte Ovidiu Haţegan, Marius Avram şi rezerva Radu Petrescu.

SUCCES CU DANEMARCA
Naţionala de handbal feminin a României a învins Danemarca, scor 28-22 (14-11), în meciul de debut la Cupa Mondială, competiţie amicală ce reuneşte opt dintre cele mai bune echipe din lume. Marcatoarele formaţiei noastre au fost Maier (5 goluri), Amariei (4), Puşcaşu (4), Manea (3), Neagu (3), Vădineanu (3), Meiroşu (2), Stanca (2), Ardean-Elisei (2). În prima zi de la Cupa Mondială s-au mai înregistrat rezultatele Ungaria - Germania 26-30 şi Norvegia - Franţa 29-24, în grupa B, respectiv surpriza Suedia - Rusia 25-23, în grupa A. România a jucat aseară cu Rusia, iar azi, de la ora 17:00 (în direct la Boom Sport Two), va întâlni Suedia.

PANDURII, ÎN PERICOL
Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat că a înştiinţat clubul Pandurii că, în cazul în care nu ajunge azi la un acord cu Dinamo, echipa din Târgu Jiu nu va fi programată în etapa a 8-a a Ligii I. "Eu nu am făcut decât să pun în aplicare deciziile comisiilor. Dacă până joi nu va rezolva litigiul pe care îl au cu Dinamo, nu vor fi programaţi în campionat", a spus Dragomir. Preşedintele FRF, Mircea Sandu, declarase la începutul lunii că oficialii din Târgu Jiu au timp până la 23 septembrie să retragă plângerea din instanţele civile în cazul Ilie Iordache, altfel urmând să suporte pedepsele pentru încălcarea statutului FRF.

CUPA "IUBEŞTE SPORTUL"
În această săptămână a debutat a patra ediţie a Cupei "Iubeşte Sportul", turneu de fotbal pe teren redus rezervat firmelor şi instituţiilor publice din Bucureşti şi din judeţul Ilfov. Cupa beneficiază de sprijinul Fundaţiei FARE şi al clubului Sportul Studenţesc, câştigătoarea urmând a juca un meci cu divizionara secundă. Meciurile vor avea loc în zilele de marţi, miercuri şi joi, între orele 19:00 şi 22:00, la complexul Diamond Sport Club din incinta Grupului Şcolar Petru Poni. În prima etapă, echipa Jurnalului Naţional a fost învinsă cu 5-1 de Viveo Technology, într-o grupă din care mai fac parte GfK, Activ eFeM, ABC Spedition şi ISAF.

×
Subiecte în articol: sport