x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

09 Dec 2009   •   00:00

9 decembrie 2009



"LIPPI" ŞI-A GĂSIT MAŞINA
O dată cu victoria obţinută la Craiova, se pare că Mihai Stoichiţă s-a aliat cu norocul. O altă veste bună, antrenorul stelist a primit-o ieri dimineaţă. El a fost sunat de pe un număr anonim, fiind înştiinţat că maşina lui, care îi fusese furată la 11 noiembrie, la Constanţa, când a asistat la Săgeata Stejaru - Steaua II (1-0), s-ar afla în zona Gării de Est.
Stoichiţă s-a dus la adresa indicată şi, spre surprinderea lui, şi-a găsit autoturismul BMW X6, evaluat la 85.000 de euro, încă în stare bună. Tehnicianul a sunat la Poliţie pentru a anunţa, dar nu şi-a putut recupera imediat maşina, pentru că lăsase cheile la Poliţia din
Constanţa, acolo unde a făcut reclamaţia.

URMĂRIT DE BAYERN
Oficialii clubului Bayern München îl monitorizează pe fundaşul român al lui Lazio, Ştefan Radu. Potrivit cotidianului Corriere dello Sport, doi reprezentanţi ai grupării bavareze au fost prezenţi săptămâna trecută la partida cu formaţia austriacă Red Bull Salzburg din Liga Europa. Pe lângă Radu, oficialii lui Bayern, Paul Breitner şi Wolfgang Dremmler, i-au mai urmărit pe atacantul Mauro Zarate şi pe fundaşul Mobido Diakite. Experţii germani l-au cotat pe Ştefan Radu la trei milioane de euro. Cei trei jucători nu reprezintă un obiectiv imediat pentru Bayern München, însă discuţiile ar putea începe la sfârşitul actualului sezon.

ADVERSARE LA JUNIORI
În urma tragerii la sorţi care a avut loc ieri, la Nyon, reprezentativa de fotbal Under-17 a României a fost repartizată în grupa a 6-a a primului tur preliminar al CE 2010-2011, alături de Belarus, Kazahstan şi Liechtenstein. Partidele din cele 13 grupe se vor disputa sub formă de miniturnee, urmând ca locul şi datele să fie stabilite în toamna anului viitor. Primele două echipe clasate în fiecare grupă şi cele mai bune două formaţii de pe locul al treilea se vor califica pentru Turul de Elită, programat în primăvara anului 2011. Câştigătoarele celor şapte miniturnee din această fază se vor alătura Serbiei, gazda turneului final.

DRĂGULESCU, LAUREAT
Gimnastul Marian Drăgulescu, medaliat cu aur la sol şi sărituri la ultima ediţie a CM de la Londra, a fost desemnat cel mai bun sportiv al clubului Dinamo în anul 2009. Drăgulescu este urmat în clasament de scrimerii Rareş Dumitrescu şi Florin Gelu Zalomir. Printre premiaţi se mai numără canotoarele Camelia Lupaşcu, Adelina Cojocariu, Ioana Crăciun, Teodora Stoica şi Cristina Ilie, gimnastul Flavius Koczi şi atleta Nicoleta Grasu. Gala laureaţilor clubului Dinamo va avea loc vineri, de la ora 13:00, la Băneasa Shopping City. La festivitate vor participa sportivi, antrenori, personalităţi din lumea sportului, precum şi conducerile COSR şi MTS.

×
Subiecte în articol: sport