x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

15 Dec 2009   •   00:00

15 decembrie 2009



MUTU, "URECHEAT"
Administratorul delegat al formaţiei AC Fiorentina, Sandro Mencucci, a declarat că Adrian Mutu "ar trebui să fie tras de urechi" după ce a fost implicat într-un incident la o petrecere din Florenţa, atunci când a lovit cu pumnul în figură un cetăţean de origine libaneză. "Lăsând la o parte accidentarea, Mutu trebuie tras de urechi chiar dacă el a fost mai întâi cel agresat. La ora trei dimineaţa trebuia să se odihnească şi nu să umble aiurea. Mutu trebuie să se comporte ca un sportiv, lucru pe care ştie să-l facă foarte bine", a spus oficialul grupării la care activează atacantul român.

STRATEGIA, DUPĂ TWENTE
Steaua nu şi-a fixat încă o strategie în ceea ce priveşte campania de transferuri din această iarnă, a anunţat ieri preşedintele executiv al grupării din Ghencea, Valeriu Argăseală. "După meciul de joi cu Twente se va face o analiză şi vom discuta despre completarea lotului. Deocamdată, pot să vă spun că Toja nu are nici o ofertă de la Dinamo Kiev, despre Sburlea că n-au fost decât nişte discuţii preliminare şi că nu am întreprins nici un demers pentru aducerea lui Ogăraru de la Ajax. Oricum, e bine că suntem pe primul loc, adică în grafic", a declarat oficialul stelist.

S-A ÎNTORS BUTE!
Pugilistul român Lucian Bute (foto), care l-a învins, la 29 noiembrie, la Quebec, pe mexicanul Librado Andrade, prin KO în repriza a 4-a, şi
şi-a apărat pentru a patra oară centura de campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, a ajuns ieri în România. "Victoria cu Andrade a fost cel mai frumos cadou pe care puteam să-l primesc de Crăciun. În România voi încerca să stau cu familia de Crăciun, pentru că am două surori care se întorc din Italia şi pe care nu le-am văzut de ceva vreme, iar Revelionul îl voi petrece la munte, cu mai mulţi prieteni", a declarat Bute.

×
Subiecte în articol: sport