x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

23 Dec 2009   •   00:00

23 decembrie 2009



NAŞU' E CONTRA
Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, nu este de acord cu decizia Comitetului Executiv de a da liber cluburilor să reducă unilateral salariile fotbaliştilor cu maximum 50%. "Cred că s-a făcut ceva în pripă, s-a făcut ceva care duce la un nou scandal în fotbalul românesc, exact atunci când lumea trebuia să fie liniştită înainte de Sărbători. Nu cred că putem modifica un contract de muncă printr-un act juridic şi, din punctul meu de vedere, această discuţie nu există, este nefondată. Dacă aş fi jucător de fotbal, aş intra în grevă generală în cazul în care oficialii clubului mi-ar reduce salariul", a declarat Naşu'.

MESSI, OLE!
Mijlocaşul argentinian al formaţiei spaniole FC Barcelona, Lionel Messi (foto), a fost desemnat luni, la Zürich, cel mai bun jucător al anului 2009 de Federaţia Internaţională de Fotbal (FIFA). Messi s-a aflat în luptă pentru acest trofeu, care este acordat în baza voturilor antrenorilor şi căpitanilor echipelor naţionale, cu spaniolii Andres Iniesta şi Xavi Hernandez (ambii de la FC Barcelona), cu brazilianul Kaka şi cu portughezul Cristiano Ronaldo, câştigătorul de anul trecut (ambii de la Real Madrid).

MELINTE, OUT
Fundaşul român al formaţiei US Palermo, Cristian Melinte, va fi cedat în această iarnă, sub formă de împrumut, unei echipe din Seria B, a anunţat directorul sportiv al grupării siciliene, Walter Sabatini. "Decizia împrumutului lui Melinte vine din dorinţa de a-i acorda jucătorului şansa de a evolua constant", a declarat oficialul italienilor. Celălalt jucător român de la Palermo, ex-stelistul Dorin Goian, va rămâne la dispoziţia clubului, chiar dacă şi el nu a prins decât rareori prima echipă.

×
Subiecte în articol: sport