x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

25 Ian 2010   •   00:00

25 ianuarie 2010



RĂDOI ESTE CAMPION
Fostul căpitan al Stelei, Mirel Rădoi, a devenit campion al Arabiei Saudite cu echipa Al-Hilal, care are zece puncte avans în clasament în faţa rivalilor de la Al-Shabab, cu trei etape înainte de final. În ajutorul internaţionalului român a venit fostul antrenor al lui Dinamo, Ion Marin, a cărui formaţie, Al-Ittifaq, a remizat pe teren propriu, 0-0, cu Al-Shabab. La gruparea pregătită de "Săpăligă" au fost titulari Dorel Stoica şi Dănălache. Prin acest succes, Rădoi a bifat al doilea trofeu cu Al-Hilal în acest sezon, după Cupa Coroanei Prinţului.

ŞTIINŢA, SOMATĂ
Primăria din Craiova a somat conducerea echipei de fotbal Univesitatea să părăsească arena "Ion Oblemenco" până la data de 31 ianuarie. Într-o adresă trimisă la 12 ianuarie, edilii urbei oltene au anunţat că la finalul acestei luni expiră contractul ce are ca obiect concesionarea spaţiilor de antrenament de la stadion, în plus conducerea clubului având o datorie către Direcţia de Finanţe de 36.784 RON, plus majorări de întârziere, datând din sezonul 2008-2009. "Nu este nici un fel de problemă, datoriile se vor achita. Se face prea multă gălăgie pe acest subiect", a declarat un oficial al "alb-albaştrilor". (Mario Morcov)

DINAMO, ÎNVINGĂTOARE
Dinamoviştii au terminat ieri primul cantoment al iernii, desfăşurat la Poiana Braşov, cu un meci amical susţinut în compania echipei din liga 4, FC Râşnov. Echipa pregătită de Cornel Ţălnar s-a impus cu scorul de 5-1, prin golurile marcate de Marius Niculae (2), Claudiu Niculescu, Păun şi Moţi. "S-a încheiat o perioadă, urmează alta. Mă bucură faptul că băieţii s-au plâns de duritatea cantonamentului montan, dar sunt convins că le-a prins bine", a declarat antrenorul "roş-albilor", Cornel Ţălnar. Dinamo va pleca joi în al doilea stagiu de pregătire, în Antalya.

CUPA LICEELOR ISM
A 13-a ediţiei a Cupei Liceelor ISM la fotbal în sală s-a terminat ieri cu victoria, în premieră, a elevilor de la "Octav Onicescu", care au dispus în finală, scor 5-2, de deţinătorii trofeului, Liceul "Sfântu Pantelimon". În finala mică, Liceul Economic Viilor a dispus, scor 5-2, de Liceul "Tudor Vladimirescu". Între cele două finale ale competiţiei, campioana en-titre a României, Unirea Urziceni, pentru care au evoluat portarul Arlauskis, jucătorii Maftei, Rusescu, Bordeanu, antrenorii secunzi Gabriel Caramarin şi Eugen Nae, dar şi managerul general al clubului, Mihai Stoica, şi managerul sportiv, Narcis Răducan, a disputat un meci demonstrativ în compania naţionalei ziariştilor. Partida s-a terminat cu scorul de 6-5 pentru "lupii" din Bărăgan.

A DEBUTAT GHIONEA
Transferat săptămâna trecută la formaţia de primă ligă din Rusia FC Rostov, Sorin Ghionea a debutat într-un meci amical desfăşurat împotriva Gloriei Bistriţa. La final, gruparea ardeleană s-a impus cu 2-1, ambele goluri fiind reuşite de brazilianul Moraes. "Sunt mulţumit de evoluţia lui Ghionea, în ciuda înfrângerii. Pentru un meci de debut, a jucat foarte bine, a dat încredere şi s-a înţeles bine cu noii coechipieri", a spus antrenorul Oleg Protasov despre fostul său elev de la Steaua. "Am învins pe Terek Groznîi, acum pe Rostov, suntem pe un drum bun", a spus şi tehnicianul Gloriei, Marius Şumudică.

×
Subiecte în articol: sport