x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

04 Feb 2010   •   00:00

4 februarie 2010



BUCUR, LA KUBAN
După cinci ani petrecuţi la FC Timişoara, atacantul Gigel Bucur va lua calea diviziei secunde din Rusia, unde va evolua pentru Kuban Krasnodar, formaţie a cărei conducere tehnică a fost preluată în această iarnă de Dan Petrescu. "În proporţie de 99,99%, transferul e realizat. Un factor important în alegerea mea a fost Dan Petrescu, un antrenor de mare viitor, cu care am colaborat foarte bine la Sportul Studenţesc", a declarat Bucur, care aseară urma să semneze înţelegerea cu ruşii. La Kuban, care va plăti în schimbul său în jur de 1,8 milioane de euro, Bucur va avea un salariu stagional de 600.000 de euro.

BUTE, CU MIRANDA?

Pugilistul român Lucian Bute, deţinătorul titlului mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, şi-ar putea pune centura în joc în faţa columbiano-portoricanului Edison Miranda, într-o gală ce va avea loc la 17 aprilie, la Montreal. "Miranda şi Jesse Brinkley se duelau pentru a lupta împotriva lui Bute. Televiziunea HBO, care va transmite gala, are un interes mai mare pentru disputa Bute - Miranda, şi nu pentru un meci Bute - Brinkley", a notat ieri site-ul boxingscene.com. Ultima dată, Bute şi-a apărat centura la 29 noiembrie 2009, când l-a învins prin KO, în repriza a patra, pe mexicanul Librado Andrade.

RHYTHM OF THE DANCE

După succesul înregistrat cu "Stelele Moscovei pe Gheaţă", Asociaţia "DRACULA", EURAD, CIADO şi ANCCSR revin cu show-ul "Rhythm of the Dance". Turneul debutează astăzi la Craiova (ora 19:00, la Teatrul Naţional "Marin Sorescu") şi continuă vineri la Cluj (ora 19:00, Teatrul Naţional), sâmbătă la Sibiu (ora 19:00, Casa de Cultură a Sindicatelor) şi duminică la Bucureşti (ora 19:30, la Sala Palatului). Biletele pentru show-ul de la Bucureşti, care va fi prezentat de Octavian Ursulescu, se găsesc la Sala Palatului, Teatrul Naţional, Magazinele Muzica, Diverta, Germanos, Vodafone, Librăriile Cărtureşti şi Humanitas.

POLITICIAN ŞAHIST

Deputatul PD-L Dan Radu Zătreanu şi-a depus ieri candidatura pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Şah, după ce pe parcursul anului 2009 a fost prezent activ la mai multe competiţii interne şi internaţionale de profil, cum ar fi Finalele Naţionale, Festivalul Eforie, Superliga Naţională şi Festivalul Bucureşti. În programul său de candidat, prezentat sub deviza "Responsabilitate", Zătreanu şi-a propus, printre altele, susţinerea şahului românesc de mare performanţă şi a unui proiect de lege care să permită introducerea şahului în şcoli. Alegerile pentru şefia FR de Şah vor avea loc la data de 21 februarie.

×
Subiecte în articol: sport