x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

10 Feb 2010   •   00:00

10 februarie 2010



CHIVU REVINE LA PREGĂTIRI
Căpitanul echipei de fotbal a României, Cristian Chivu, aflat în perioada de recuperare după accidentarea la cap suferită în luna ianuarie, a primit acceptul medicilor clubului Inter Milano de a se întoarce la antrenamente. Programul de pregătire prevede o reabilitare treptată, singura condiţie fiind aceea de a nu lovi mingea cu capul până la sfârşitul lunii februarie. Potrivit cotidianului Gazzetta dello Sport, starea românului este excelentă. El va fi monitorizat zilnic pe perioada pregătirii, existând şanse ca la sfârşitul lunii martie să revină pe teren. Chivu s-a accidentat la cap în timpul meciului cu Chievo, disputat la 6 ianuarie, după un duel cu Pellisier. El a fost operat în aceeaşi zi la cap, pentru îndepărtarea unui hematom şi pentru refacerea unei fracturi din zona parietală dreaptă.

BÖLÖNI, ACUZAT DE DACOURT

Mijlocaşul francez Olivier Dacourt, care şi-a reziliat contractul cu Standard Liège, a declarat că a plecat de la campioana Belgiei din cauza antrenorului Ladislau Bölöni. "Nu m-a respectat. Dacă nu mai continuu e pentru că el a încercat să mă umilească. Am disputat opt jocuri, din care trei ca titular, dar când am început să mă adaptez nu m-a mai folosit. Bölöni e unul dintre cei mai neînsemnaţi antrenori pe care i-am avut, în special din punct de vedere uman", a spus fostul internaţional francez. Acesta a criticat şi modul în care Bölöni conduce antrenamentele: "Când vezi că antrenamentele nu încep niciodată la timp, când programul se schimbă mereu şi când nimic nu e organizat, ne punem întrebări. Lui Standard i-a luat cinci ani să construiască, şi într-un an e pe cale să distrugă totul".

HCM, MECI GREU ÎN LIGĂ
Echipa masculină de handbal HCM Constanţa întâlneşte astăzi (ora 21:30, în direct la Sport.ro), în deplasare, pe Montpellier HB, în grupa principală A a Ligii Campionilor. În meciul tur, disputat la Buzău, Rudi Stănescu, George Buricea (foto, la minge) şi compania au furnizat o mare surpriză, reuşind să învingă cu 37-33 echipa condusă de unul dintre cei mai buni jucători din lume, Nikola Karabatic. După şase etape, în clasament conduce Montpellier cu 10 puncte, urmată de Pevafersa Valladolid cu 9 puncte, Chekhovskie Medvedi cu 8 puncte, HCM cu 6 puncte, Pick Szeged cu 3 puncte şi de PAOK Salonic cu zero puncte. Primele patru clasate se califică în optimile de finală.

DE ZERBI, OFICIAL LA CFR
Echipa CFR Cluj şi-a asigurat serviciile mijlocaşului italian Roberto De Zerbi, care a fost împrumutat până în vară de la SSC Napoli. "Împrumutul este rezolvat. Am fost la Milano, la Liga de Fotbal, pentru a depune contractul jucătorului", a anunţat directorul sportiv al lui Napoli, Riccardo Bigon. De Zerbi s-a transferat la formaţia din Napoli în 2006, pentru care a evoluat în 33 de meciuri, după care a fost împrumutat la Brescia şi la Avellino. El a mai jucat la Padova, Monza, Como, Foggia, Lecco, Arezzo şi Catania.

×
Subiecte în articol: sport