x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

11 Feb 2010   •   00:00

11 februarie 2010



LEONARDO, SPRE CFR
Fotbalistul brazilian Leonardo Henrique Veloso, care s-a pregătit timp de cinci zile cu Dinamo în cantonamentul din Antalya, are şanse mari să ajungă până la urmă la CFR Cluj. Deşi antrenorul Cornel Ţălnar a fost încântat de calităţile sale, transferul a căzut deoarece fotbalistul nu a acceptat salariul de 10.000 de euro pe lună pe care i l-au oferit dinamoviştii. Pe fir a intrat CFR Cluj, care îl va testa în următoarele zile pe brazilianul de 22 de ani, aflat sub contract cu echipa olandeză Willem II Tilburg, existând şanse ca acesta să semneze cu gruparea din Gruia. "Impresarii lui l-au adus. Deocamdată îl testăm şi o să-l vedem în zilele care au rămas din acest stagiu de pregătire. Va juca vineri în ultimul nostru amical, după care vom lua o decizie", a declarat preşedintele clujenilor, Iuliu Mureşan.

BUTE CREDE ÎN VICTORIE
Campionul mondial de box la categoria supermijlocie, Lucian Bute, a declarat că, dacă va putea să-şi pună în valoare calităţile, viitorul său adversar, columbianul Edison Miranda, pe care îl va întâlni la 17 aprilie, la Montreal, nu va avea nici o şansă. "Am un mare respect pentru Miranda. Este puternic, curajos, şi vine să câştige. Este un luptător care se bazează pe forţă, astfel că trebuie să fiu atent, dar o să-i arăt viteza mea, jocul de picioare şi abilitatea. Dacă voi reuşi să fac toate astea, atunci el va lupta cu umbra mea", a declarat Lucian Bute. Antrenorul Stephane Larouche este ceva mai rezervat, fiind de părere că românului îi va fi greu să câştige înainte de limită: "Miranda are o putere fantastică, el poate să-ţi închidă lumina cu orice pumn. Este o şansă minimă ca Lucian să învingă prin KO".

MUTU POATE FI AMENDAT
Atacantul Adrian Mutu ar putea fi amendat cu 6.500 de euro de clubul Fiorentina, deoarece a fumat o ţigară în incinta stadionului Artemio Franchi, a anunţat site-ul violanews.com. De asemena, gruparea florentină a propus Comisiei de Disciplină ca românul să mai primească o amendă de 16.500 de euro, pentru o "ieşire nocturnă neautorizată". În momentul de faţă, Mutu şi soţia sa, Consuelo, se află în Republica Dominicană, la Santo Domingo, el având acordul clubului pentru a se odihni.

AKAKPO, GATA DE JOC

Fundaşul togolez Serge Akakpo, rănit în atacul asupra naţionalei ţării sale în Angola, înaintea începerii Cupei Africii, s-a întors la FC Vaslui şi a anunţat că este apt pentru a reveni pe teren. "Avem o echipă foarte bună şi cred că sunt şanse să ne atingem obiectivul de a juca într-o cupă europeană", a declarat Akakpo.

×
Subiecte în articol: sport