x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Stirile zilei

Stirile zilei

07 Mai 2006   •   00:00

Albania - Briegel si-a prelungit contractul cu doi ani

Selectionerul Albaniei, adversara Romaniei in preliminariile Euro 2008, germanul Hans-Peter Briegel, si-a prelungit pe inca doi ani contractul cu federatia de la Tirana. Fosta glorie a fotbalului german a condus Albania si in calificarile pentru CM 2006, fiind numit in functie la data de 10 martie 2003. "Am acceptat conditiile cerute de Briegel. Noul acord va fi semnat la finele lunii", a declarat presedintele forului, Armando Duka.

"U" Craiova - Tot mai aproape de Divizia A

Invingatoare in derby-ul seriei a II-a a Diviziei B, la Ploiesti, 1-0, cu Petrolul, Universitatea Craiova se poate considera, incepand de ieri, ca si promovata in primul esalon. "Este bine ca ne-am mobilizat si cred ca in proportie de 95% ne putem considera promovati", a declarat dupa meci antrenorul oltenilor, Ovidiu Stanga. "Prin cele doua victorii directe le-am demonstrat ploiestenilor ca suntem cea mai buna echipa din serie", a completat patronul Adrian Mititelu.

Belgia - Anderlecht, un nou titlu de campioana

Anderlecht a devenit vineri seara campioana a Belgiei. In ultima etapa, echipa din Bruxelles s-a impus, pe teren propriu, cu 3-0, in fata celor de la Waregem. Contracandidata lui Anderlecht, Standard Liege, unde evolueaza si atacantul roman Marius Niculae, a cedat tot acasa, 0-2, in fata lui Gent. Succesul si cucerirea titlului au declansat fiesta pe Stadionul Constant Vanden Stock, iar capitanul Par Zetterberg le-a aratat fanilor mult-ravnitul trofeu.

Anglia - Robson, la a treia operatie de cancer

Fostul selectioner al Angliei, Bobby Robson, a fost diagnosticat cu cancer pulmonar si a fost operat pentru inlaturarea unei tumori. Robson, in varsta de 73 de ani, a avut o tumoare de marimea unui ou pe unul dintre plamani, dupa ce fostul selectioner s-a lovit la coaste in timp ce schia in Franta. Robson a fost operat la Newcastle. Bobby Robson a mai fost diagnosticat cu cancer in doua randuri, in 1992 (cancer la intestine) si in 1995 (cancer bucal).

×
Subiecte în articol: sport