x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Stirile zilei

Stirile zilei

07 Apr 2005   •   00:00


  • 8 aprilie 2005
  • Zenga, pus sa-si faca singur contractul

    Gigi Becali i-a spus lui Walter Zenga sa-si intocmeasca singur contractul cu Steaua, pe care patronul este dispus sa-l semneze imediat. "I-am spus: «M-am gandit ca daca o sa ai performante, probabil vrei sa pleci. Contractul acesta verbal este avantajos pentru tine, dar mie imi convine mai mult sa fac si un contract scris, sa te tin agatat aici si de la vara. Fa tu contractul cum vrei, iar eu doar semnez si pun stampila»". Gigi Becali considera ca italianul a demonstrat ca e mare antrenor si ca nu a eliminat intamplator pe Valencia.

    Tenis - Zgura Cupei Davis sub ancheta

    Serviciul de Combatere a Fraudelor Economice din cadrul Politiei Brasov a inceput o investigatie a tranzactiilor economice care au stat la baza importului de zgura din Franta, folosita pentru meciul de tenis din cadrul Cupei Davis, disputat in orasul de sub Tampa. FR Tenis a achitat 60.000 de euro pentru materialul respectiv, destinatia ulterioara a acestuia fiind, insa, Poiana Brasov. Administratia Complexului Sala Sporturilor din localitate a confirmat faptul ca nu toata zgura a fost folosita pentru turneu si ca a fost depozitata in saci pentru a fi transportata la cateva terenuri de tenis particulare din statiune. (Libiu Mateescu)

    "U" Craiova - Ecran gigant pentru suporteri

    Din cauza faptului ca postul Telesport, care va transmite in direct partida de azi dintre "Poli" Iasi - Universitatea Craiova, nu poate fi receptionat in Banie, suporterii olteni vor urmari meciul pe un ecran gigant. Acesta va fi amplasat pe stadionul "Tineretului", Adrian Mititelu fiind cel care a negociat cu conducerea postului de televiziune pentru a aduce la Craiova un receiver special pentru aceasta partida, care va incepe la 16:15.

    Arbitri - Cristi Balaj la National - Rapid

    Dupa ce a gresit in defavoarea Stelei in restanta cu Gloria, cand le-a acordat bistritenilor un penalty imaginar, Cristi Balaj a fost delegat iar de Ion Craciunescu. De data aceasta, baimareanul va conduce intr-o partida in care joaca Rapid, o alta pretendenta la titlu. E vorba de meciul din Cotroceni, de maine seara (20:15 - Antena 1) contand pentru etapa 19 a Diviziei A, unde giulestenii intalnesc pe FC National. Balaj va fi ajutat la linii tot de Cristian Nica si de Zoltan Szekely. (Daniel Stan)

    AS Roma - Chivu prelungeste contractul Impresarul lui Cristi Chivu, Andrea Pretti, a declarat ca internationalul roman crede in proiectul de viitor al clubului AS Roma si ca intentioneaza sa-si prelungeasca intelegerea cu gruparea italiana. "Ma bucura faptul ca mari cluburi europene sunt interesate de serviciile lui Chivu, dar el doreste sa ramana aici", a zis Pretti.
    ×
    Subiecte în articol: sport