x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Stirile zilei

Stirile zilei

06 Apr 2005   •   00:00


  • 7 aprilie 2005
  • Nu mai candidam pentru "Euro 2012"

    Intrunit ieri, Comitetul de Urgenta al FRF a decis retragerea candidaturii Romaniei pentru organizarea Campionatului European din 2012: "Aceasta masura a fost luata in urma declaratiei primului-ministru al Romaniei, Calin Popescu Tariceanu, conform careia «fotbalul nu reprezinta una dintre cele zece prioritati ale Guvernului». In aceste conditii, intelegand mesajul transmis, FRF a constientizat faptul ca aceasta candidatura nu mai e de actualitate, informand UEFA despre hotararea luata", se arata in comunicatul forului condus de Mircea Sandu.

    Spectacol la Timisoara - Din nou "Seara Campionilor"

    Cea de-a doua editie a galei "Seara Campionilor" va avea loc la 12 iunie, la Timisoara. In cadrul evenimentului se vor intalni o echipa formata din stelele fotbalului romanesc de dupa 1970 si o formatie a prietenilor acestora. Astfel, pe lista invitatilor se afla: Lung, Stelea, Raducanu, Lobont, Duckadam, Belodedici, Boc, Chivu, Contra, Cornel Dinu, Dobos, Dan Petrescu, Gica Popescu, Stefanescu, Ilie Balaci, Bölöni, Dobrin, Lita Dumitru, Hagi, Iordanescu, Lupescu, Marcel Raducanu, Rotariu, Dorinel Munteanu, Sabau, Sames, Ioan Timofte, Adi Ilie, Camataru, Dembrovschi, Dumitrache, Ilie Dumitrescu, Dudu Georgescu, Lacatus, Mircea Lucescu, Viorel Moldovan, Mutu, dar si cei care au pregatit nationala dupa anul 1970. La fel ca prima editie, gala este organizata in scopuri caritabile, dar destinatia finala a banilor nu a fost inca decisa.

    Cupa UEFA - Azi, prima mansa a sferturilor

    Astazi se disputa meciurile-tur din sferturile de finala ale Cupei UEFA. Sporting Lisabona, echipa lui Marius Niculae, singurul roman aflat in competitie, joaca in deplasare la Newcastle (21:45). Villarreal, ultima reprezentanta a Spaniei in Europa si, totodata, echipa care a eliminat pe Steaua, evolueaza pe "El Madrigal" impotriva olandezilor de la Alkmaar (21:45). Celelalte partide sunt: TSKA Moscova - Auxerre (20:30) si Austria Viena - Parma (20:30).

    Poli AEK - "Dan Paltinisanu", in renovare

    Presedintele Consiliului Judetean Timis, Constantin Ostaficiuc, a anuntat ca arena "Dan Paltinisanu" intra in renovare. Astfel, pe stadionul echipei Poli Timisoara se vor monta 23.000 de scaune de culoare violet, la cererea expresa a fanilor. De ieri s-a inceput refacerea gazonului si a vestiarelor interioare, iar de saptamana viitoare vor debuta lucrarile la toalete si la casele de bilete.

    Gala - Nominalizarile pentru premiile "Laureus"

    Ieri au fost anuntati nominalizatii editiei din acest an a premiilor "Laureus World Sports", stabiliti in urma voturilor acordate de specialisti si ziaristi. Cea mai aprinsa lupta pare a fi cea pentru sportivul anului, pentru care concureaza Lance Armstrong, Hicham El Guerrouj, Roger Federer, Michael Phelps, Michael Schumacher si Valentino Rossi. Invingatorii vor fi anuntati la 16 mai.
    ×
    Subiecte în articol: sport