x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport STRANIERI - Liga 1, în preliminarii

STRANIERI - Liga 1, în preliminarii

de Marius Mihalcea    |    13 Oct 2008   •   00:00

Şapte dintre cei aproape 200 de străini care evoluează în Liga 1 au luat parte la sfârşitul săptămânii trecute la acţiunile reprezentativelor ţărilor lor în preliminariile CM 2010.



Şapte dintre cei aproape 200 de străini care evoluează în Liga 1 au luat parte la sfârşitul săptămânii trecute la acţiunile reprezentativelor ţărilor lor în preliminariile CM 2010.

Echi­pierii lui FC Timişoara, armeanul Arman Karamian şi slovacul Balasz Borbely, au fost titulari în naţionalele Armeniei, respectiv Slovaciei. Fratele geamăn al mult mai cunoscutului Artiom, care joacă tot la echipa de pe Bega, a fost pe teren 87 de minute în meciul Belgia – Armenia 2-0, în timp ce Borbely a jucat 46 de minute în San Marino – Slovacia 1-3. Reprezentantele României în Liga Campionilor, CFR Cluj şi Steaua, au avut şi ele tot câte doi jucători la "naţionale". De la ardeleni, portarul Lars Hirschfeld a fost intregralist la oaspeţi în Honduras – Canada 3-1, iar ivorianul Emmanuel Kone a rămas pe banca de rezerve în Coasta de Fildeş – Madagascar 3-0. În schimb, de la gruparea din Ghencea, Juan Carlos Toja a fost rezervă, iar Dayro Moreno nu a prins lotul de 18 la gazde în disputa Columbia – Paraguay 0-1. FC Vaslui a avut şi ea un internaţional, pe senegalezul Ousmane N’Doye, care a intrat pe teren în minutul 56 în surprinzătorul semieşec înregistrat de naţionala sa, pe teren propriu, scor 1-1, cu Gambia. În afara acestora, Eu­ge­niu Cebotaru, jucătorul di­vi­zio­na­rei secunde Ceahlăul, a fost integra­list la oaspeţi în Grecia – Republica Moldova 3-0.

×
Subiecte în articol: sport