x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Stranieri - Reghecampf in Bundesliga

Stranieri - Reghecampf in Bundesliga

de Madalina Corbeanu    |    18 Apr 2006   •   00:00

Ultimul week-end a fost unul foarte aglomerat pentru stranierii nostri.

Ultimul week-end a fost unul foarte aglomerat pentru stranierii nostri.

FRANTA. Dupa opt victorii consecutive, echipa Rennes, antrenata de Ladislau Bölöni, a fost invinsa in deplasare, cu 2-1 de Nice. In urma acestei infrangeri, Rennes a coborat pe locul patru in clasament, cu 56 de puncte. La 20 aprilie, elevii lui Bölöni vor intalni pe Olympique Marseille in semifinalele Cupei Frantei, intr-o singura mansa.

GRECIA. Echipa lui Ilie Dumitrescu, PAOK Salonic, a invins pe teren propriu, cu scorul de 3-1, formatia Levadiakos Livadia, ocupand locul cinci in clasament, cu doua etape inainte de finalul campionatului. Cu Dennis Serban titular, Larissa s-a impus acasa cu scorul de 2-1, in fata liderului Olympiakos Pireu, care a castigat al 34-lea titlu de campioana. Deja retrogradata, Akratitos, cu Lucian Marinescu pe teren din minutul 70, a pierdut cu 1-3 meciul cu Apollon Kalamaria.

GERMANIA. Formatia Alemannia Aachen, la care evolueaza si Laurentiu Reghecampf (foto), a promovat in prima liga germana, in urma infrangerii suferite de ocupanta locului patru din divizia a doua, Greuther Furth, scor 1-0, cu Saarbrucken. Echipa din Aachen revine in Bundesliga dupa 30 de ani de absenta. Performanta a fost sarbatorita la clubul Cafe Madrid din Aachen. Alte echipe promovate ar urma sa fie VfL Bochum si Energie Cottbus, formatie la care joaca si Sergiu Radu.

SPANIA. Cosmin Contra a fost integralist in partida pe care Getafe a sustinut-o in compania formatiei Real Madrid (1-1). Contra a centrat la golul marcat de Tena in minutul 83, in timp ce pentru Real Madrid a inscris Baptista ’61. Celalalt jucator roman de la Getafe, Gheorghe Craioveanu, nu a evoluat. Almeria, echipa la care Constantin Galca a fost titular, a terminat la egalitate, scor 1-1, intalnirea cu Racing Ferrol, in etapa a 33-a a ligii secunde spaniole.

UCRAINA. Atacantul Ciprian Marica a deschis scorul in meciul pe care Sahtior Donetk, echipa lui Mircea Lucescu, l-a castigat acasa, cu scorul de 2-1, in fata formatiei Ilisivet Mariupol.
×
Subiecte în articol: sport