x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Suedezii Kallstrom si Isaksson, urmariti de Boloni - Cu ochii pe echipa Suediei

Suedezii Kallstrom si Isaksson, urmariti de Boloni - Cu ochii pe echipa Suediei

26 Iun 2004   •   00:00

Aflati cu nationala Suediei inaintea sferturilor de finala, portarul Andreas Isaksson si mijlocasul Kim Kallstrom sunt elevii lui Ladislau Bölöni la Rennes.

MIHAI IGIROSANU

Kim Kallstrom a fost una dintre piesele de baza ale bretonilor in campionatul recent incheiat, iar Andreas Isaksson a semnat abia pe 18 iunie pentru trupa lui Loti Boloni.

INCANTAT. "Kim Kallstrom este un om deosebit. Avem o relatie mai speciala si chiar si in aceasta perioada discutam mult la telefon. Prin travaliu si cateva executii superbe a ajutat foarte mult echipa, mai ales in acest retur", spune Boloni. Despre Isaksson, tehnicianul roman are cuvinte la fel de frumoase: "Are calitatile unui portar de clasa. Fizic, reflexe si tupeu. A fost remarcat de catre cautatorii nostri de talente, dar l-am urmarit si eu intr-un meci. Ma bazez mult si pe el pentru un sezon in care avem de aparat imaginea buna pe care ne-am construit-o in cel precedent".

INTERES. Antrenorul lui Rennes a mai dezvaluit ca prezenta celor doi elevi ai sai in nationala Suediei i-a crescut si mai mult interesul pentru meciurile turneului final. "Am privit cu foarte mare atentie meciurile Suediei, sunt atent la prestatiile lui Andreas si Kim, iar dupa jocuri discut cu ei asupra multora dintre faze."

Loti mizeaza pe Suedia

Referitor la numele viitoarei campioane europene, Ladislau Boloni a optat surprinzator pentru Suedia, desi cariera sa este legata foarte strans de Franta. "Ca de obicei in ultimii ani, Franta nu poate fi omisa atunci cand discutam despre sansele la cucerirea titlului european. Totusi, am ramas impresionat de rigurozitatea si jocul foarte direct, penetrant al Suediei. Incepand cu portarul Isaksson si incheind cu formidabilul Henrik Larsson, nordicii ofera o puternica senzatie de siguranta si liniste. Nu foarte multe echipe ofera aceasta imagine. Cred ca Suedia are sansa de a castiga acest campionat european." De precizat ca un pronostic asemanator, triumful Suediei, l-a dat si presedintele LPF, Dumitru Dragomir.
×
Subiecte în articol: sport