x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sunt aproape calificaţi

Sunt aproape calificaţi

de Delia Gomoescu    |    22 Aug 2009   •   00:00

CFR a făcut primul pas către grupele Europa League după ce a remizat pe terenul bosniacilor de la Sarajevo. Ardelenii au fost însă nemulţumiţi de arbitraj.



Deşi plecaseră spre Bosnia cu gândul la o victorie care să le asigure un retur liniştit, clujenii erau totuşi conştienţi că şi un egal cu goluri ar fi mulţumitor.

Băieţii lui Toni Conceicao şi-au atins acest din urmă obiectiv, însă dau vina pe arbitru pentru că nu s-au întors la Cluj cu cele trei puncte. În minutul 19, Dani a deschis scorul în urma unei centrări a lui Culio. Yssouf Kone ar fi putut majora avantajul ardelenilor, însă golul său a fost anulat de "centralul" Robert Malek pentru un presupus fault în atac. Bosniacii au izbutit egalarea în minutul 77, prin Hadzic. La final, clujenii s-au declarat total nemulţumiţi de arbitrajul polonezului. "Arbitrul ne-a tocat. Am avut gol valabil la 1-0. Ar fi trebuit să câştigăm", a spus supărat preşedintele Iuliu Mureşan.

La rândul ei, presa bosniacă a apreciat că CFR a fost totuşi mai puternică. "Sarajevo nu a putut fi învinsă de CFR, dar echipa română a lăsat impresia că este un obstacol prea înalt pentru jucătorii lui Mehmed Janjos. În repriza a doua, Sarajevo a jucat cu mai mult curaj, dar românii au fost dificil de străpuns", scrie cotidianul Dnevni Avaz.

×
Subiecte în articol: sport