x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Super-Barça, show Messi

Super-Barça, show Messi

de Delia Gomoescu    |    19 Mar 2010   •   00:00
Super-Barça, show Messi
Sursa foto: /Afp/Mediafax

Barcelona a salvat onoarea Spaniei. Deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor a rămas singura echipă iberică din competiţie şi are tot dreptul să spere la marea finală de la Madrid.

După 1-1 în tur, Barcelona şi-a adus aminte că este campioana Europei şi a spulberat-o cu 4-0 pe Stuttgart acasă, pe "Camp Nou". Antrenorul Pep Guardiola a fost încântat de jocul băieţilor săi şi în special de evoluţia lui Leo Messi, autor al unei "duble". "Ştiam de ce este capabil Messi, este cel mai bun. Şi cel mai bun mereu are o mare influenţă. Michael Jordan a avut multă influenţă pentru Chicago Bulls.

Messi, la fel pentru Barça", a spus tehnicianul catalan. De altfel, şi presa internaţională l-a ridicat în slăvi pe argentinian. "Un Messi magic inspiră Barcelona" şi "Matadorul Messi" au fost două dintre titlurile care l-au omagiat pe starul blaugrana.

AZI E TRAGEREA LA SORŢI
În celălalt meci de miercuri seară, Bordeaux a trecut cu 2-1 de grecii de la Olympiakos, după ce câştigase şi în tur cu 1-0. Tragerea la sorţi a sferturilor şi semifinalelor atât în Liga Campionilor, cât şi în Europa League va avea loc astăzi la sediul UEFA de la Nyon.

OPTIMI
FC BARCELONA - Stuttgart 4-0 (1-1)
Messi ('13, '60), Pedro ('22), Bojan ('89)
BORDEAUX - Olympiakos 2-1 (1-0)
Mitroglou ('65)
ARSENAL - FC Porto 5-0 (1-2)
Fiorentina - BAYERN 3-2 (1-2)
Real Madrid - LYON 1-1 (0-1)
MANCHESTER - Milan 4-0 (3-2)
FC Sevilla - ŢSKA MOSCOVA 1-2 (1-1)
Chelsea - INTER MILANO 0-1 (1-2)

Echipele scrise cu majuscule s-au calificat în sferturile de finală. Tragerea la sorţi pentru sferturi şi semifinale va avea loc astăzi.

×
Subiecte în articol: sport