x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Tacere totala in Ghencea

Tacere totala in Ghencea

11 Aug 2004   •   00:00

Infrangerea in fata Rapidului a inflamat spiritele in Ghencea, mai ales dupa ce o parte a presei a vehiculat ideea ca unii jucatori stelisti nu si-au aparat corect sansele in Giulesti.

IONUT PADURARU

Astfel, capitanul Mirel Radoi a anuntat ieri, inainte de antrenamentul de dimineata al echipei, ca jucatorii au intrat in "silenzio stampa" pe termen nelimitat. "S-a scris ca Dorinel Munteanu a strigat la Walter Zenga. La Steaua, nici un jucator nu a strigat vreodata la un antrenor si nici nu va striga. Este foarte grav si ce s-a spus despre Florentin Dumitru. Nu se poate ca un jucator care cinci ani si-a facut datoria cu prisosinta, ca sa nu spun cel mai bine, sa fie acuzat", a spus Radoi.

ZELEZNIK. Stelistii au efectuat ieri-dimineata un antrenament fizic, la care Radoi si Rachita s-au pregatit separat. De fapt, Rachita nici nu va face deplasarea la Belgrad pentru mansa tur a confruntarii din Cupa UEFA cu FK Zeleznik. Delegatia stelista va pleca in Serbia astazi, cu o cursa charter ce va decola la ora 11:00 de pe Aeroportul Baneasa.

OTELUL

Dupa ineditul protest al suporterilor galateni, care au taxat lipsa de preocupare a autoritatilor locale si a conducerii clubului vizavi de modernizarea stadionului "Dunarea", otelarii reintra in febra meciurilor din Cupa UEFA. Astfel, dupa evolutia neconvingatoare din meciul cu FC Arges, antrenorul Sorin Cartu spera sa redreseze corabia galateana pentru meciul tur cu Partizan Belgrad. Desi vor juca din nou la Constanta, mai multe sute de galateni si-au anuntat prezenta pe stadionul "Gheorghe Hagi". Partida va avea loc maine, de la ora 20:00, si va fi transmisa in direct de TVR 1. (Vicentiu Neagoe)

×
Subiecte în articol: sport