x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Tall, împrumut pe 3 luni

Tall, împrumut pe 3 luni

de Mihai Igirosanu    |    04 Feb 2010   •   00:00
Tall, împrumut pe 3 luni
Sursa foto: /INTACT IMAGES/GAZETA SPORTURILOR

După îndelungi negocieri, Steaua a ajuns la un acord pentru împrumutul pe trei luni al stoperului senegalez Gora Tall, de la echipa cipriotă APOP Kinryas Peyias. "Roş-albaştrii" vor avea opţiunea de a-l cumpăra pe jucător, după această perioadă, contra sumei de 250.000 de euro.



Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, se află de ieri în Cipru, pentru a parafa înţelegerea cu ciprioţii. Clubul din Ghencea a fost de acordă să-i permită lui Gora Tall să evolueze pentru APOP şi ieri, într-un meci din sferturile de finală ale Cupei Ciprului, contra celor de la Aris Limassol. Un alt jucător dorit de "roş-albaştri", atacantul columbian Pepe Moreno, pare să nu fie încă de găsit pentru oficialii stelişti. "I-am lăsat un mesaj lui Pepe Moreno, pentru că nu răspunde la telefon. Dacă va dori să vină în Ghencea în condiţiile pe care ni le dorim, ar fi foarte bine pentru Steaua. Deocamdată, aşteptăm să ne răspundă la mesaje."

GIGI, TOT FĂRĂ VALIZĂ
Altfel, judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au comunicat faptul că au respins toate excepţiile invocate de apărători privind legalitatea rechizitoriului procurorilor, precum şi contestaţia făcută de patronul Stelei, George Becali, referitoare la sechestrul asigurator pus de anchetatori pe suma de 1,7 milioane de euro. Tot ieri, magistraţii au decis să amâne procesul pentru data de 3 martie, la cererea unuia dintre avocaţi. La 15 decembrie 2009, avocatul lui Becali a invocat mai multe nereguli legate de rechizitoriul din dosarul "Valiza", cerând restituirea dosarului la DNA, pentru refacerea urmăririi penale, dar şi ridicarea sechestrului asigurător pus de DNA pe cei 1,7 milioane de euro.  

×
Subiecte în articol: sport