x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Tenis: Alegeri la federaţie

Tenis: Alegeri la federaţie

06 Oct 2008   •   00:00

Principalii candidaţi la funcţia de preşedinte sunt Ruxandra Dragomir, Dumitru Hărădău şi Florin Segărceanu, care şi-au anunţat candidaturile.

Principalii candidaţi la funcţia de preşedinte sunt Ruxandra Dragomir, Dumitru Hărădău şi Florin Segărceanu, care şi-au anunţat candidaturile.

Comitetul director al Federaţiei Române de Tenis a decis ca alegerile pentru postul de preşedinte, rămas vacant în luna februarie, după demisia lui Ilie Năstase, să se desfă-şoare la data de 11 decembrie. După Dumintru Hărădău, care este interimar din luna februarie, şi-a mai anunţat candidatura Ruxandra Dragomir, în timp ce Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis, a declarat că va candida şi el. “Mi se pare normal să-mi continuu interimatul. Aş renunţa doar dacă ar reveni Ilie Năstase”, a spus Hărădău. “După meciul cu India m-am tot gândit ce voi face. Voi lua o decizie în scurt timp, cred că voi candida”, a spus şi Segărceanu. Până atunci însă federaţia l-a numit deja pe Andrei Pavel în funcţia de căpitan nejucător la meciul dintre România şi Rusia, programat în luna martie a anului viitor şi contând pentru turul 1 al Grupei Mondiale. Andrei Pavel şi-a anunţat retragerea din activitate la începutul acestui an, invocând probleme la coloană, dar a lăsat de înţeles că, în funcţie de cum decurge recuperarea, este posibil să revină pe teren chiar cu Rusia, situaţie în care locul său pe bancă va fi luat de Adrian Marcu.

×
Subiecte în articol: sport