x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport The Sun: "Trupa lui Scolari se poate considera norocoasă cu remiza"

The Sun: "Trupa lui Scolari se poate considera norocoasă cu remiza"

02 Oct 2008   •   00:00

Presa engleză părea mai afectată de accidentarea lui Didier Drogba decît de remiza obţinută pe terenul debutantei CFR Cluj (0-0).



Presa engleză părea mai afectată de accidentarea lui Didier Drogba decît de remiza obţinută pe terenul debutantei CFR Cluj (0-0).

"Ivorianul a fost accidentat în startul reprizei secunde, suferind o posibilă leziune a ligamentelor gleznei. CFR a profitat imediat de absenţa lui şi a fost aproape de a obţine victoria la faza lui Pereira. Chelsea va avea emoţii acum în aşteptarea diagnosticului în cazul lui Drogba"

"Debutanţii de la CFR au obţinut un punct meritat, care îi situează în fruntea grupei, alături de Chelsea. Deşi nu a cîştigat, trupa lui Scolari se poate considera norocoasă cu remiza".

CFR Cluj - Chelsea: 0-0 / Drogba e suspect de ruptură a ligamentelor încrucişate

Accidentat în debutul reprizei secunde după un duel cu Galiassi, ivorianul Didier Drogba a fost înlocuit de tehnicianul Luiz Felipe Scolari cu fundaşul Belletti. Atacantul lui Chelsea a fost transportat imediat la spital cu o ambulanţă SMURD.

Pe finalul partidei, el a revenit la stadion, avînd piciorul imobilizat cu două atele şi înfăşurat într-o faşă ghipsată pînă la genunchi. Surse din cadrul organizatorilor au declarat că Drogba ar fi suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate ale genunchiului drept.

Didier Drogba s-a reaccidentat după cel de-al doilea meci de la revenirea pe teren, partida din weekend-ul trecut, cu Stoke, fiind prima după

×
Subiecte în articol: sport