x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Timişoara, ameninţată cu o nouă depunctare?

Timişoara, ameninţată cu o nouă depunctare?

15 Sep 2008   •   00:00

Perioada tulbure de la Timişoara riscă să se prelungească. Surse federale au declarat pentru Mediafax că există riscul ca echipa de pe Bega să mai sufere o depunctare, ca urmare a declaraţiilor lui Marian Iancu la adresa preşedintelui FRF, Mircea Sandu.



Perioada tulbure de la Timişoara riscă să se prelungească. Surse federale au declarat pentru Mediafax că există riscul ca echipa de pe Bega să mai sufere o depunctare, ca urmare a declaraţiilor lui Marian Iancu la adresa preşedintelui FRF, Mircea Sandu. Deşi chiar "Naşul" a fost cel care a anunţat că va propune renunţarea la pedeapsa cu depunctarea, comisiile federale pot recurge la această măsură, deoarece Marian Iancu este recidivist şi este greu de crezut că regulamentele pot fi schimbate aşa uşor .Aşa că timişorenii mai pot pierde trei puncte.

"Pentru jignirile aduse de Iancu lui Mircea Sandu este clar caz de depunctare, conform articolului 52 din Regulamentul Disciplinar. E destul de greu să se modifice în timpul sezonului regulamentul ca depunctarea să nu mai fie aplicată. Ea a fost introdusă tocmai pentru a se stopa jignirile. Chiar dacă este sezon nou, Marian Iancu este considerat recidivist", au spus sursele citate.

"Este problema domnului Iancu. Nu vreau să mă bag în treburile acestea pentru că habar nu am. Şi nu cred că domnul Mircea Sandu ia o atitudine sau nu în funcţie de reacţiile unei persoane" a declarat şi Ovidiu Tender, probabil viitorul patron al timişorenilor. "Decizia de cumpărare din partea noastră este clară. Auditul trebuie să stabilească doar care va fi preţul tranzacţiei", a ţinut să prezinte omul de afaceri stadiul negocierilor pentru preluarea clubului
www.prosport.ro

×
Subiecte în articol: sport