x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" CLUJ - POLI TIMIŞOARA 1-2 / Falub şi Bănceu au renunţat

"U" CLUJ - POLI TIMIŞOARA 1-2 / Falub şi Bănceu au renunţat

de Jurnalul National    |    08 Oct 2007   •   00:00
"U" CLUJ  -  POLI TIMIŞOARA 1-2 / Falub şi Bănceu au renunţat

Tehnicianul gazdelor, Adrian Falub şi-a dat demisia după al zecelea meci fără victorie in Liga 1.



Tehnicianul gazdelor, Adrian Falub (foto), şi-a dat demisia după al zecelea meci fără victorie in Liga 1.

A şaptea infrăngere a inregistrat-o sămbătă, in faţa lui Poli Timişoara, deşi clujenii au condus cu 1-0. După meci, Falub a dat vina pe ghinion. "Nu sunt multe de spus după acest meci. Am pierdut din nou la limită, după ce am avut din nou 1-0. aştia suntem acum. Nu cred că am făcut un joc slab, am avut ocazii la fel de multe ca timişorenii, iar din acest motiv cred că rezultatul nu e echitabil. Situaţia este chiar foarte gravă la echipă, sunt probleme grave. Avem o pauză de două săptămăni, in care trebuie să analizăm ce se intămplă", declara tehnicianul.


ŞEDINŢÃ.... Sămbătă seară insă, după o şedinţă a Consiliului de Administraţie, Falub şi-a reziliat contractul pe cale amiabilă. Tot după meciul cu Poli a demisionat de la "U" Cluj şi directorul general Alin Bănceu. "Le mulţumesc lui Alin Bănceu şi Adrian Falub pentru ceea ce au făcut pentru Universitatea, in special pentru promovarea echipei. Căutăm acum persoane competente, care să ii inlocuiască, in incercarea de a salva, dacă se poate, echipa de la retrogradare", a declarat Lucian Danciu, preşedintele Consiliului de Administraţie al grupării clujene. Danciu a precizat că echipa are liber pănă măine, iar apoi de antrenamente se vor ocupa secunzii Francisc Dican şi Marius Popescu. In schimb, Adrian Falub ar putea primi o funcţie administrativă in cadrul clubului.


MODESTIE. După această nouă victorie, Poli Timişoara nu mai putea să părăsească podiumul, indiferent de rezultatele de ieri. Totuşi, mijlocaşul Dan Alexa şi-a amintit că bănăţenii au avut şi in 2006 un start bun, după care a urmat un declin. "Nu am avut emoţii la primirea golului, ştiam că putem reveni, pentru că Universitatea Cluj e o echipă de moral. Trebuie să rămănem modeşti, acesta e doar inceputul campionatului. Anul trecut am avut un start bun şi apoi a urmat un declin. Să fim modeşti şi să jucăm fiecare meci pe teren", a spus Alexa. Şi antrenorul Duşan Uhrin jr şi-a lăudat elevii. "Sunt mulţumit, jucătorii au evoluat pănă la sfărşit cu răspundere. L-am pus pe Rădoi pe teren şi a dat gol, iar Aliuţă probabil a făcut cel mai bun joc al lui", a precizat Uhrin jr.

×
Subiecte în articol: sport falub