x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" Craiova – Gaz Metan 1-2: "Ştiinţa" se scufundă

"U" Craiova – Gaz Metan 1-2: "Ştiinţa" se scufundă

de Mario Morcov    |    01 Mar 2010   •   00:00

La Turnu Severin, oltenii au clacat lamentabil în faţa unei contracandidate la evitarea retrogradării.



Florin Costea a deschis şirul ratărilor în minutul 3, dar oaspeţii au detonat bomba în minutul 8 prin ex-stelistul Liţu. Câteva secunde mai târziu, acelaşi Costea avea să execute indolent un penalty, Buchta parând lovitura, acesta fiind momentul psihologic. De aici, Craiova a picat. Doar Mihai Costea a mai zgâlţâit transversala în prima parte, pentru ca Lazăr să înscrie pentru o victorie meritată a ardelenilor în minutul 68.

Golul lui Trică din prelungiri n-a adus decât regrete, iar Universitatea este în prag de dezastru. În timpul partidei, 150 de suporteri craioveni au protestat în faţa Stadionului "Ion Oblemenco" împotriva deciziei ca echipa să evolueze la Turnu Severin, scandând mai multe lozinci contra lui Adrian Mititelu.

"Sunt dezamăgit de rezultat, deoarece Gaz Metan nu a fost mai bună. Am comis nişte inexactităţi în apărare, iar asta ne-a costat. Sunt unii jucători care nu ştiu că trebuie să-şi folosească şi capul. Acum avem nevoie de minimum 20 de puncte în cele 15 meciuri rămase", a declarat tehnicianul Craiovei, Mark Wotte.

×
Subiecte în articol: sport