x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" Craiova - Obiectiv: Cupa UEFA

"U" Craiova - Obiectiv: Cupa UEFA

de Vicentiu Neagoe    |    21 Iul 2006   •   00:00
"U" Craiova - Obiectiv: Cupa UEFA

Echipa lui Ovidiu Stanga a castigat miercuri cu 1-0 meciul amical disputat la Targu-Jiu cu divizionara B Pandurii, prin golul marcat de australianul Rose (’31). Cu toate acestea, bilantul oltenilor nu este unul satisfacator, din patru meciuri reusind doar doua victorii, precedenta fiind obtinuta cu o alta reprezentanta a esalonului secund, FC Caracal.

Pe stadionul gorjean, Universitatea a fost primita cu multa simpatie, fiind aplaudata la scena deschisa de cei aproximativ 4.000 de spectatori. Antrenorul Ovidiu Stanga a aliniat urmatorul "11": Bornescu - Heath (’46 Garla), D. Stoica, Mitchell, Velcovici - Dananae, Saceanu (’80 Gargalie), Piko (’67 Stavaru), Dina (’56 Costea II) - Rose (’64 Stemat) - Baird (’83 Jaber).

OPTIMISM. Dupa meci, patronul craiovean, Adrian Mititelu, parea foarte optimist: "Suntem pe drumul cel bun. Noi mergem inainte si sper sa adunam punctele care la sfarsitul campionatului sa ne duca acolo unde ne dorim. Ne pregatim de Cupa UEFA. Cum am spus, acesta este obiectivul nostru".

DRAGOMIR A SARIT LA BATAIE
Dintre cei 11 jucatori cu care noul antrenor al Pandurilor, Eugen Neagoe, a inceput partida de ieri, patru au evoluat si pentru Universitatea Craiova. Acestia sunt Victor Naicu, Ilie Iordache, Daniel Orac si Ionut Dragomir. Ultimul a fost protagonistul unui episod violent, sarind in minutul 34 sa-l bata pe capitanul Craiovei, Dorel Stoica. Gestul sau a fost primit cu ostilitate de suporteri, chiar daca Dragomir facea parte din echipa locala. Pe vremea cand apara culorile Universitatii, cel poreclit "Garcea" era foarte apreciat de suporterii olteni pentru determinarea din joc.

×
Subiecte în articol: sport