x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Uimire, şoc - Ce anume i se rupe lui Becali de DNA? (video)

Uimire, şoc - Ce anume i se rupe lui Becali de DNA? (video)

04 Sep 2008   •   00:00

Într-o conferinţă de presă susţinută de Gigi Becali la palat, patronul Stelei a ţinut să sublinieze că are încredere în justiţia din România.
Discursul său s-a modificat radical atunci cînd s-a referit la Direcţia Naţională Anticorupţie, asistenţa s-a declarat uimită şi şocată.



Într-o conferinţă de presă susţinută "expre" de Gigi Becali la palat, prezente fiind şi 3-4 televiziuni, patronul Stelei a ţinut să sublinieze încrederea sa în justiţia din România.
Discursul său s-a modificat radical atunci cînd s-a referit la Direcţia Naţională Anticorupţie. Asistenţa s-a declarat uimită şi şocată, cuvîntul recomandat a fi folosit de către ziarişti pe manşeta ziarului neregăsindu-se in niciuna din cîntările religioase ascultate în Maybach.

"Dacă mă cheamă în justiţie, la ora 8 dimineaţa mă prezint la proces ca să le explic cât de incompetenţi sunt unii. Eu mă cert cu judecătorii tocmai pentru că am încredere în justiţia română. Dacă nu aveam încredere în justiţie nu mă mai certam. Dar de DNA mi se rupe! Mi se rupe p...! E adevărat! Mi se rupe p... de DNA!".
sursa: gsp.ro

×
Subiecte în articol: sport