x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Unirea Urziceni:Sponsor nou pentru lider

Unirea Urziceni:Sponsor nou pentru lider

de Mihai Igirosanu    |    05 Sep 2008   •   00:00
Unirea Urziceni:Sponsor nou pentru lider

Cu prilejul semnării parteneriatului cu noul sponsor principal Alexandros Motors, antrenorul liderului la zi al Ligii I, Dan Petrescu, şi-a exprimat cîteva dintre nemulţumirile acumulate în acest început de sezon.

Cu prilejul semnării parteneriatului cu noul sponsor principal Alexandros Motors, antrenorul liderului la zi al Ligii I, Dan Petrescu, şi-a exprimat cîteva dintre nemulţumirile acumulate în acest început de sezon.


MÎHNIRE. “Mă doare că echipa noastră nu e băgată în seamă. Lucrurile ar trebui să fie altfel, ţinînd cont de ce rezultate avem şi de ce buget. Oricum, ceva concret nu se scrie în presă, doar scandaluri, nimic despre o echipă care a cîştigat cinci meciuri la rînd, lucru pe care nu ştiu dacă-l va mai reuşi o altă formaţie”, a declarat “Bursucu” în timpul conferinţei de presă. Un alt moment care l-a întristat pe fostul mare internaţional a apărut în timpul meciului din ultima etapă, cîştigat pe teren propriu împotriva Gloriei Buzău, atunci cînd, după un gol al ialomiţenilor, oaspeţii au repus rapid de la centru, neaşteptînd revenirea în suprafaţa de joc a fotbaliştilor Unirii. “Nu cred că mai există fair-play în fotbalul românesc, dar măcar arbitrul trebuia să aibă această concepţie, să întrerupă jocul. Noi ne pupam pe margine şi ceilalţi ne dădeau gol. Nu cred că s-a mai întîmplat aşa ceva în fotbalul românesc”. Dan Petrescu a mai dezvăluit şi faptul că Chelsea i-a solicitat informaţii despre CFR Cluj, londonezii urmînd a fi adversari cu campioana României în grupele Ligii Campionilor. “Era normal să mă sune, doar pe mine mă au în România. Sincer, nu ştiau nimic despre CFR, dar tratează cu seriozitate, mai ales că clujenii au cîştigat titlul în faţa Stelei, Rapidului şi a lui Dinamo. Oricum, Chelsea pleacă favorită în ambele meciuri. Mi-am rezervat deja două bilete pentru returul de pe Stamford Bridge.”

La rîndul său, managerul Unirii, Mihai Stoica, a spus: “Avem încă mari probleme de lot, iar pentru a ne prezenta oficial lotul şi noutăţile ar fi trebui să facem un duplex Bucureşti – Bologna. Unul dintre factorii care au condus la acest şir de victorii a fost şi programul. Acum încep meciurile cu adevărat grele”.


Motiv

Preşedintele Alexandros Motors, Nawaf Salameh (foto stînga) a anunţat că Unirea va primi o sumă de aproximativ 1 milion de euro pe an şi a făcut publice şi argumentele care au stat la baza parteneriatului. “E o echipă care stă departe de scandaluri, se remarcă prin disciplină şi seriozitate, iar rezultatele sînt obţinute prin forţe proprii.” Alexandros este o componentă a holdingului Alexandrion Group, care este partener al COR şi care a premiat recent olimpicii de la Beijing. “Dacă am juca noi la fel de bine pe cît arată tricourile, ar fi foarte bine”, a remarcat antrenorul Dan Petrescu în momentul dezvelirii tricourilor. “Ne dorim un parteneriat de lungă durată, pentru că e vorba despre o companie foarte mare, alături de care vrem să cîştigăm multe trofee”, a completat managerul Unirii, Mihai Stoica. “Sînt mîndru că un club aşa de mic ca al nostru reuşeşte să atragă un sponsor de un asemenea calibru”, a completat Dan Petrescu.

×
Subiecte în articol: sport