x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Urziceni - Ceahlăul 4-0

Urziceni - Ceahlăul 4-0

17 Mai 2010   •   00:00

Unirea Urziceni păstrează prima şansă pentru ocuparea locului secund în acest sezon după victoria categorică, scor 4-0, obţinută luni seara, pe teren propriu, în partida cu Ceahlăul din etapa a 33-a. Formaţia nemţeană este a doua echipă retrogradată matematic în această ediţie de campionat, după Unirea Alba-Iulia.

Golurile ialomiţenilor au fost marcate de Bilaşco (15), Frunză (38) şi Rusescu (53, 67). În urma acestui rezultat, echipa antrenată de Ronny Levy le-a eliminat pe FC Vaslui şi pe Steaua din lupta pentru poziţia secundă.

Singura formaţie care mai poate ameninţa a doua prezenţă consecutivă a Unirii Urziceni în Liga Campionilor este FC Timişoara, care va juca, luni seara, cu Pandurii., în ultimul meci al etapei a 33-a. Înaintea acestei etape, Unirea avea un avans de două puncte în faţa bănăţenilor. Ambele meciuri directe dintre cele două echipe din acest sezon s-au terminat la egalitate, 0-0.

În ultima etapă, Unirea Urziceni va juca în ultima etapă în deplasare, cu Poli Iaşi, formaţie implicată în lupta pentru evitarea retrogradării.

×
Subiecte în articol: redactie