x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport URZICENI – FARUL 1-0 • Avertismentul "Bursucului"

URZICENI – FARUL 1-0 • Avertismentul "Bursucului"

de Marius Mihalcea    |    27 Oct 2008   •   00:00

Antrenorul ialomiţenilor, Dan Petrescu, le-a pus gând rău unora dintre elevii săi.
După trei eşecuri la rând, dintre care două în campionat, cu Universitatea Craiova (1-2) şi cu Poli Iaşi (0-1), şi unul în Cupa UEFA, cu Hamburg (0-2), Unirea Urziceni a câştigat în fine un meci pe teren propriu, cel de sâmbătă cu Farul, însă Dan Petrescu s-a arătat nemulţumit de randamentul unora dintre jucătorii săi.



"A fost un meci greu din punct de vedere psihic, pentru că veneam după două jocuri pierdute acasă, în care evoluasem bine. Am dominat meciul şi nu ţin minte o ocazie mare a Farului. Sunt supărat pe câţiva jucători, aceştia vor avea viaţă grea cu mine săptămâna viitoare. Sunt supăraţi că nu joacă, dar când îi bagi nu fac nimic. Din iarnă, poate vor pleca. Totuşi, felicit echipa, fiindcă stăm foarte bine în clasament, nu însă pe toţi jucătorii", a spus "Bursucul".

Marin, supărat
Tehnicianul constănţenilor, Ion Marin, şi-a luat şi el la rost jucătorii. "Victoria Urziceniului este meritată. La 1-0 am făcut trei schimbări ofensive, pentru că nu mai aveam nimic de pierdut. În prima repriză, Urziceniul a controlat jocul, dar în partea a doua noi am pus mai multe probleme, fără să avem însă ocazii importante. Nu se poate să ne lamentăm la infinit, că am avut ghinion, că am ratat, că a fost terenul de vină. Pătraşcu m-a dezamăgit în mod special, pentru că nu a avut grijă de Bilaşco şi de Onofraş, deşi i-am spus asta înainte de meci".

×
Subiecte în articol: sport