x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport UTA - In descompunere

UTA - In descompunere

de Andrei Ando    |    02 Oct 2007   •   00:00
UTA - In descompunere

Situaţie explozivă şi ieri la UTA. Prins la mijloc in războiul pe care il duc cei doi acţionari ai clubului, Nicolae Bara şi Sandu Ion, antrenorul Marius Lăcătuş l-a anunţat pe primul că demisionează.

"Am incercat să-l conving să mai rămănă, insă nu cred că-l vom mai avea pe bancă nici măcar la meciul cu Ceahlăul, de la sfărşitul săptămănii", a spus Bara.

 "Să plece şi Bara, şi Lăcătuş! Pe Bara il despăgubesc pentru investiţiile făcute, iar Lăcătuş să-şi ia jucătorii bătrăni pe care i-a adus şi de care nu avem nevoie", a rămas ferm pe poziţie Sandu Ion.

Ca răspuns la ultima declaraţie a celui cu care deţine in coproprietate clubul arădean, Bara a sistat finanţarea echipei. "Chiar dacă in această săptămănă avem de plătit 400.000 de euro altor cluburi, sub forma unor rate rezultate din transferurile pe care le-am efectuat in vara acestui an, am luat decizia de a opri definitiv finanţarea echipei, pentru că m-am săturat ca eu să plătesc, iar Sandu Ion să facă pe grozavul", a afirmat Bara. "Problema este că CFR Cluj ne-a reclamat la federaţie, iar UTA, dacă nu-şi va plăti datoriile, riscă să nu mai fie programată pentru următoarele partide. Regret că nu am plecat de la echipă in decembrie anul trecut", a spus Bara.

×
Subiecte în articol: sport