x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Varga şi Bălan au primit viză de la FRF şi au jucat pentru Rapid II

Varga şi Bălan au primit viză de la FRF şi au jucat pentru Rapid II

16 Apr 2010   •   00:00

Dacian Varga şi Tiberiu Bălan au jucat, vineri, în prima partidă oficială după scandalul de la Rapid - FC Timişoara. Cei doi au evoluat pentru Rapid II, care activează în divizia a treia, după ce au primit viză de joc de la FRF, valabilă însă doar în eşaloanele inferioare, nu şi în Liga I.

Varga şi Bălan au fost folosiţi în repriza a doua, când Rapid II a jucat cu un om mai puţin pe teren. Varga, avertizat şi cu un cartonaş galben, a evoluat pe postul de mijlocaş stânga şi ca atacant, iar Bălan ca mijlocaş central. Meciul Rapid II - CS Buftea s-a terminat la egalitate, 1-1.

"Am fost dimineaţă la LPF şi am făcut cerere pentru a primi vize de Liga I. Voiam să îi putem folosi în meciul cu Steaua. Ne-am rugat de cei de la ligă, dar ne-au refuzat şi nu înţeleg de ce, pentru că apoi am fost la federaţie, iar cei de acolo ne-au dat vizele pentru Liga a III-a imediat, iar Varga şi Bălan au jucat la această oră. Dacă am primit vize pentru Liga a III-a de la FRF înseamnă că transferurile lui Varga şi Bălan sunt perfect legale. În mod normal, cei de la LPF nu ar avea nici un motiv să refuze să ne dea vizele de Liga I", a spus patronul Rapidului, George Copos, pentru agenţia Mediafax.

Implicaţi în cel mai mare scandal al acestui sezon, Dacian Varga şi Tiberiu Bălan stăteau pe tuşă de la meciul cu Timişoara, din etapa a 20-a, singurul pe care l-au disputat până acum pentru Rapid. Bănăţenii au contestat la finalul acelei partide dreptul de joc al celor doi, motivând că Rapid i-a folosit deşi LPF le retrăsese vizele de joc.

Comisia de Disciplină a LPF le-a dat dreptate timişorenilor şi meci câştigat cu 3-0 la masa verde, dar Rapid a făcut recurs la această decizie. Giuleştenii speră să rezolve săptămâna viitoare situaţia celor doi fotbalişti, pe care vrea să îi poată folosi şi în Liga I, independent de continuarea judecăţii dosarului Rapid - FC Timişoara.

×
Subiecte în articol: redactie