x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Video/Tactica lui Piţurcă –Şi fotbalul se trişează, nu-i aşa?

Video/Tactica lui Piţurcă –Şi fotbalul se trişează, nu-i aşa?

10 Sep 2008   •   00:00

Becali: "Piţurcă e mai tare ca James Bond"



Cotidianul Cancan prezintă modul în care Victor Piţurcă trişează, la poker, într-un cazino bucureştean. Filmarea a fost realizată pe parcursul mai multor zile, în luna septembrie 2002.

Imaginile dezvăluie modul în care Piturca reuşeşte să cîştige mari sume de bani cu ajutorul unui dispozitiv video, disimulat într-un pachet de ţigări, ce-i permitea să vizualizeze cărţile de joc ale dealer-ului cazinoului şi, in funcţie de acestea, să pluseze sau să renunţe.

MODUS OPERANDI. Piţurcă aşeza pe masa de joc un pachet de ţigări sigilat pe care îl aşeza în dreapta sa, peste el punea un alt pachet, identic, din care luase o ţigară. În timp ce dealerul jocului estima propriile cărtile, Piţurcă orienta latura a pachetului de tigari, în care se afla dispozitivul video, spre reprezentantul cazinoului. Imaginile captate de cameră erau transmise complicilor săi, care îi transmiteau în cască dacă e cazul să pluseze sau să se retragă.
Sursa: www.cancan.ro

Becali: "Piţurcă e mai tare ca James Bond"

Gigi Becali a confirmat că selecţionerul a trişat la cazinou şi a dezvăluit metodele pe care acesta le utiliza.
"Piţurcă e un jucător, când te aşezi la masă trebuie să apelezi la orice şmecherie, la orice şiretlic, la orice trişeală. Ce a făcut Piţurcă la cazinou, nu a făcut nimeni în Ţara Românească, pe nimeni n-a dus capul să facă asta. Avea cameră în pachetul de ţigări şi afară, în maşină, era cineva care îi spunea ce carte are dealerul. Piţurcă e mai tare ca James Bond, eu n-am avut tupeul lui să fac asta. El era jucător vechi acolo, aşa se face, dacă cazinoul îţi ia banii, trebuie să faci orice să-i recuperezi", a spus patronul Stelei la Sport.ro.





×
Subiecte în articol: sport piţurcă