x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Vieri e victima, Beckham petrece

Vieri e victima, Beckham petrece

27 Feb 2004   •   00:00

Doua mari vedete ale fotbalului mondial traiesc stari diferite.

Daca atacantul lui Inter Christian Vieri a devenit victima nemultumirii fanilor, iritati de interminabila criza de forma prin care trec idolii lor, starul lui Real Madrid David Beckham a platit 10.000 de lire sterline pentru ziua de nastere a fiului sau, Brooklyn.

ATENTAT. Conform cotidianului "Gazzetta dello Sport", doua bombe artizanale au fost aruncate miercuri in fata restaurantului "Baci e Abbracci", proprietatea lui Vieri de la Milano. Alertata imediat de angajatii localului, politia italiana a gasit deja cativa suspecti printre suporterii Interului. De asemenea, fanii milanezi au vandalizat si restaurantul "Rosso Pomodoro", unde unul dintre actionari a fost stoperul Interului, Fabio Cannavaro.

MESAJ. "Vieri, toleranta s-a incheiat, nu esti demn de Inter, nu meriti sprijinul orasului nostru. Am vazut ca nu esti interesat, nici tu si nici coechipierii tai. Ne faci sa suferim si sa ne fie rusine. Acum este timpul sa platesti." Acesta este mesajul pe care suporterii l-au lasat la restaurantul lui Vieri. Clubul Internazionale Milano a dat imediat publicitatii un comunicat. "Acestia nu sunt adevaratii suporteri ai clubului Inter, pentru ca nu reprezinta pe nimeni", se arata in comunicatul citat.

SPECTACOL. Daca Vieri sufera din greu, David Beckham are o viata foarte linistita. Contra sumei de 10.000 de lire sterline, mijlocasul Realului a organizat miercuri, la resedinta din Hertfordshire, denumita "Beckingham Palace", o petrecere cu ocazia zilei de nastere a unuia din cei doi fii ai sai, Brooklyn, care pe 4 martie implineste 5 ani. Beckham a juns direct din Germania, unde Real Madrid a jucat marti, cu Bayern Munchen (1-1), in Liga Campionilor. La petrecere au fost circa 60 de copii, iar invitatiile au fost facute prin telefon de catre sotia fotbalistului, Victoria.

×
Subiecte în articol: sport vieri