x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Wotte: "Mai bine ne-ar retrograda direct, decât să ne toace cu arbitrajul"

Wotte: "Mai bine ne-ar retrograda direct, decât să ne toace cu arbitrajul"

07 Apr 2010   •   00:00

Antrenorul Universităţii Craiova, Mark Wotte, a acuzat în termeni duri prestaţia centralului Alexandru Tudor după partida pierdută, miercuri, în deplasare, 0-2 cu Unirea Alba Iulia.

"M-am săturat să tot vorbesc despre arbitri, dar acum nu mai pot. Pur şi simplu nu înţeleg cel de-al doilea galben la Ologu. A fost un simplu fault de joc, nici nu se apropia măcar de galben. Vă rog să priviţi din nou şi faza penalty-ului. Să vedeţi cum a judecat-o. Nu înţeleg ce au arbitrii cu noi, începând de la meciul cu Dinamo suntem dezavantajaţi. De fiecare dată cînd mă prezint la meci trebuie să implor arbitrii nu să ţină cu noi, ci doar să fie normali, să fluiere în limita regulamentului", a spus tehnicianul olandez.

"Noi ne pregătim zi de zi, mergem la meci, dar cineva îşi bate joc de noi. Mai bine Federaţia ar da o decizie priun care să ne retrogradeze direct, decât să ne toace mărunt cu arbitrajul. Simt că înnebunesc, mă scoate din sărite, în stilul ăsta, cu eliminări şi cu accidentări, voi ajunge să fac antrenamente cu 10 oameni. În ciuda arbitrajelor potrivnice, nu vom renunţa! Vom lupta la fiecare meci pentru victorie, dar vom lupta şi contra arbitrajelor", a mai spus Wotte la conferinţa de presă de după meci.

×
Subiecte în articol: redactie