x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Yuliya Dumanska, Cristina Laslo și Bianca Bazaliu transferate la Gloria Bistrița

Yuliya Dumanska, Cristina Laslo și Bianca Bazaliu transferate la Gloria Bistrița

17 Ian 2022   •   11:40
Yuliya Dumanska, Cristina Laslo și Bianca Bazaliu transferate la Gloria Bistrița

Trei din cele mai bune internaționale ale echipei naționale de handbal feminin a României au fost anunțate ca noi achiziții ale clubului CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud, începând cu sezonul 2022-2023. Yuliya Dumanska, Cristina Laslo și Bianca Bazaliu au semnat cu gruparea ardeleană.

„Suntem bucuroși să vă anunțăm că trei jucătoare de top mondial vor juca din sezonul viitor pentru #EchipadeSufletABistrițenilor!”, au scris ardelenii pe facebook.

„Clubul nostru a obținut semnătura coordonatorului de joc Cristina Laslo, a portarului Yuliya Dumanska și a interului stânga Bianca Bazaliu, toate jucatoare de lot național, cu o vastă experiență internațională, apreciate deopotrivă de specialiștii din domeniu dar și de suporteri.
Fetelor, vă mulțumim că ne-ați ales și suntem convinși că aportul vostru la performanțele Gloriei 2018 va fi unul decisiv.”

Yuliya Dumanska și Bianca Bazaliu joacă momentan la Podravka Koprivnica, cu care participă în Liga Campionilor, în aceași grupă cu CSM București, în timp ce Cristina Laslo evoluează la CS Minaur Baia Mare.


„După o experiență în Croația, am ales ca pentru sezonul următor să mă întorc acasă, în România. Am hotărât să accept oferta celor de la Gloria Bistrița, alăturându-mă proectului lor ambițios”, a declarat Yuliya Dumanska, prin intermediul MTS Sport Agency.

„Perioada de pandemie, petrecută în locuri unde la început nu am cunoscut pe nimeni, a fost de dificilă, dar totodată benefică. Însă, până la vară, când mă voi alătura echipei Gloria Bistrița, sunt concentrată pe obiectivele de la Podravka Koprivnica.”

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: handbal