x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ziua Z pentru Peseiro

Ziua Z pentru Peseiro

de Marius Mihalcea    |    28 Sep 2008   •   00:00
Ziua Z pentru Peseiro

RAPID – FC ARGEŞ  ●  GIULEŞTENII, OBLIGAŢI SĂ CĂŞTIGE
Chiar dacă principalul acţionar al grupării de lângă Podul Grant, Fathi Taher, susţine că scaunul tehnicianului este la fel de solid ca la începutul sezonului, ratarea victoriei în partida de azi cu piteştenii ar fi capitală pentru portughez.



RAPID – FC ARGEŞ  ●  GIULEŞTENII, OBLIGAŢI SĂ CĂŞTIGE
Chiar dacă principalul acţionar al grupării de lângă Podul Grant, Fathi Taher, susţine că scaunul tehnicianului este la fel de solid ca la începutul sezonului, ratarea victoriei în partida de azi cu piteştenii ar fi capitală pentru portughez.

Rapid nu a mai câştigat un meci de fix o lună, de la acel 2-1 cu Dinamo de pe teren propriu, iar şefii clubului nu mai au răbdare cu Peseiro, căruia i-au cerut deja explicaţii după remiza din etapa precedentă cu FC Braşov. Şi, cum tehnicianul a invocat în apărarea sa programul dificil de până acum, “vişiniii” jucând deja cu patru din primele cinci echipe din clasament, conducătorii i-au trasat lui Peseiro sarcini precise: cinci victorii în următoarele cinci meciuri, toate cu echipe mai slab cotate. Iar primul dintre acestea este cel de azi cu FC Argeş.

SE TEM DE PITEŞTENI. “Am bătut pe Dinamo şi pe CFR Cluj şi sperăm să facem acelaşi lucru şi cu Steaua. Noi avem probleme cu echipele mici, nu cu cele mari”, a prefaţat întâlnirea de azi cu Argeşul, o formaţie nou-promovată, secretarul general al grupării de lângă Podul Grant, Nicolae Manea. Chiar dacă FC Argeş face parte din categoria echipelor mici, oficialul feroviarilor este convins că Rapid va cuceri toate punctele puse în joc: “Îi batem sigur pe FC Argeş, chiar dacă Boya nu va putea juca nici în această partidă. În schimb, Bozovic ar putea fi folosit. Domnul Penescu poate să declare ce vrea, fiindcă noi ştim că este doar un război psihologic”. Altfel, antrenorul Ioan Andone, liber de contract după ce a fost îndepărtat de la cârma campioanei CFR Cluj şi posibil înlocuitor al lui Peseiro, îl susţine pe lusitan. “Nu suntem nici măcar la jumătatea campionatului. Rapid are putere şi valoare să revină. Nu e normal ca după câteva etape să vrei să schimbi antrenorul. Oricare tehnician are nevoie de cel puţin un tur ca să arate ce poate”, a spus “Fălcosul” la GSP TV.

Atenţie la Wolfsburg!
Fostul jucător al Rapidului, atacantul Sergiu Radu, în prezent la FC Köln, grupare nou-promovată în 1.Bundesliga, consideră că giuleştenii nu vor avea o misiune uşoară cu Wolfsburg în manşa secundă din turul întâi al Cupei UEFA. “Wolfsburg este într-o evidentă creştere de formă şi a dovedit acest lucru prin maniera în care a câştigat ultimele partide. Presa sportivă din Germania a lăudat prestaţia echipei lui Felix Magath după ultimele rezultate. Cred că Rapid va avea un retur foarte dificil”, a spus atacantul care vineri a evoluat în ultimele opt minute ale partidei câştigate de echipa sa, scor 1-0, pe teren propriu, în faţa mult mai titratei Schalke 04. În ceea ce priveşte eventualele reveniri la Rapid ale atacanţilor Daniel Niculae şi Ionuţ Mazilu, “Schijă” a afirmat: “Dacă cei de la Rapid se gândesc să îi aducă înapoi la echipă, înseamnă că ceva nu merge în compartimentul ofensiv. Iar Nico şi Mazilu sunt doi jucători valoroşi care ar putea ajuta mult pe Rapid”.

×
Subiecte în articol: sport rapid