x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie 1000 de premii pentru participanții la concursul Inspired Schools

1000 de premii pentru participanții la concursul Inspired Schools

05 Aug 2020   •   18:20
1000 de premii pentru participanții la concursul Inspired Schools

Prima ediție a concursului Inspired Schools s-a bucurat de participarea a peste 1500 de elevi și profesori din întreaga țară. 1000 dintre aceștia sunt fericiții câștigători ai premiilor oferite de National Geographic Learning împreună cu partenerii săi din România, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României și Fischer International. Premiile au constat în coduri de acces la unul dintre cele mai de succes cursuri on-line de limba engleză, Grammar Explorer

Profesori și elevi din toată țara care  s-au înscris la acest concurs au raspuns la întrebări legate de experiența școlii on-line în timpul pandemiei, iar cele mai interesante răspunsuri au fost premiate.

Printre avantajele școlii on-line enumerate de elevi se numără: spațiul de lucru mai relaxat, programul flexibil, accesul la o gamă mai largă de materiale educaționale, timpul petrecut cu familia, economisirea timpului de deplasare la școală sau deprinderea unor abilități noi de utilizare a calculatorului. Dezavantajele enumerate de participanți au fost: lipsa prietenilor, posibilitățile reduse de socializare sau conexiunea slabă la internet.

Profesorii au înțeles că trebuie să se adapteze noilor tendințe de învățare și pregătire a orelor de curs, motiv pentru care au participat cu entuziasm la acest concurs. Ei au apreciat utilitatea materialelor de învățare on-line și consideră ca se poate o realiza o îmbinare utilă între educația tradițională și metodele on-line.

Cursurile Grammar Explorer stimulează gândirea critică și ajută la învățarea limbii engleze, cu metodele secolului 21, exersând gramatica în ascultarea, vorbirea, citirea și scrierea acestei limbi.

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României și Fischer International organizează, în parteneriat, de peste 8 ani, conferințe, cursuri, concursuri și diverse alte evenimente dedicate profesorilor de limba engleză si elevilor din întreaga țară.

×