x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie 6000 de profesori iau startul în dezvoltarea competențelor digitale

6000 de profesori iau startul în dezvoltarea competențelor digitale

24 Aug 2020   •   17:59
6000 de profesori iau startul în dezvoltarea competențelor digitale

Aproape 6000 de profesori din România și din Republica Moldova s-au înscris la noua serie de webinare educaționale, organizate de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Webinarele vor avea loc în perioada 24 august – 5 septembrie 2020.

Printre temele propuse se numără: creșterea eficienței actului didactic și exemple de bune practici, utilizarea unor aplicații educaționale noi, managementul atenției elevilor, brandul personal pentru profesori, interactivitatea lecțiilor desfășurate în mediul online, funcționalitatea și beneficiile unei solutii end-to-end de video-colaborare, atât pentru învățământul la distanță cât și pentru cel digital.

Proiectul este realizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București, Centrul de Carte Străină Fischer International si Academia de Inovare si Schimbare prin Educatie din Republica Moldova, în cadrul campaniei “Liga Profesorilor Excepționali”.

Ca o noutate a acestei ediții, FDVDR a încheiat un parteneriat cu Academia de Inovare si Schimbare prin Educatie din Republica Moldova, prin intermediul căreia vor avea acces la aceste webinare și profesorii din Republica Moldova.

Webinarele au loc în cadrul campaniei “Liga Profesorilor Excepționali”, sunt gratuite și vor putea fi vizualizate pe canalul de youtube al Fundației Dan Voiculescu.

×