x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie A început concursul preferat al elevilor. Participarea este gratuită!

A început concursul preferat al elevilor. Participarea este gratuită!

16 Apr 2021   •   17:55
A început concursul preferat al elevilor. Participarea este gratuită!

Încurajați de părinți sau de profesori, peste 5000 de elevi din toată țara sunt așteptați să participe, și în acest an, la Concursul Național Interdisciplinar ”Aristotel Online”.

Pentru a putea participa la acest concurs, elevii sunt motivați să înveţe şi să-şi completeze cunoştinţele din diverse domenii. Cei care vor obține un punctaj cât mai mare vor fi răsplătiți, pe lângă diplome, cu cărți și materiale educaționale în format digitale sau tipărite și alte premii speciale, oferite de partenerii acestui concurs: Editura Litera, Centrul de Carte Străină Fischer International, MGT Educațional și Walnut Wisdom.

Înscrierea în concurs are loc în perioada 15 aprilie – 5 mai și se realizează de către reprezentantul instituției de învățământ.

Pentru înscriere, profesorii care doresc să își înscrie elevii la acest concurs, trebuie să completeze un formular, disponibil pe www.fundatiadanvoiculescu.ro

”Aristotel” este un concurs gratuit, organizat online de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, prin care elevii își pot testa cunoștințele de cultură generală, capacitatea de a rezolva probleme de logică și matematică cu nivel ridicat de dificultate, dar și creativitatea. Acesta se adresează tuturor elevilor din România, începând de la clasa pregătitoare, până la clasa a VIII-a.

”Mie și elevilor mei ne place foarte mult acest concurs, le pune mintea la contribuție cu întrebări de cultură generală, cu întrebări și probleme de matematică, dar și cu exerciții de creativitate. Le dezvoltă copiilor creativitatea, iar la sfârșit primesc și premii”, a declarat Georgeta Șerban, Profesor Învățământul Primar, Școala Gimnazială ”Tudor Arghezi”.

La ediția din acest an, MGT Educațional, va oferi, ca premiu, un display interactiv pentru școala care va avea cei mai mulți elevi pe podium.

×
Subiecte în articol: Aristotel Online