x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Brăila: Elev găsit în comă alcoolică în toaleta liceului, în timpul orelor de curs

Brăila: Elev găsit în comă alcoolică în toaleta liceului, în timpul orelor de curs

14 Noi 2016   •   18:21
Brăila: Elev găsit în comă alcoolică în toaleta liceului, în timpul orelor de curs
Sursa foto: Karina Knapek/INTACT IMAGES

Un elev de la Colegiul 'Nicolae Bălcescu' din Brăila a fost găsit, luni, în timpul orei de matematică, în comă alcoolică în toaleta liceului şi a fost transportat cu o ambulanţă la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Brăila. 

Potrivit medicului Bogdan Botăreanu de la UPU Brăila, elevul a fost adus 'în stare de ebrietate, într-o comă superficială, din care şi-a revenit repede', cu un traumatism cranian minor şi o escoriaţie la frunte şi la mâna dreaptă. 

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Brăila, Cătălin Canciu, a declarat pentru AGERPRES că a fost informat în scris de conducerea Colegiului 'Nicolae Bălcescu' despre cele întâmplate cu elevul respectiv. 

'Am primit o informare scrisă din partea liceului respectiv, în care nu se vorbeşte nimic despre faptul că elevul a fost găsit băut. Directorul liceului mi-a comunicat că l-a găsit pe elev în toaletă, într-o stare de inconştienţă. A anunţat serviciul de urgenţă, a venit o ambulanţă şi l-a transportat la spital împreună cu dirigintele elevului. Conducerea şcolii va verifica ce s-a întâmplat, dacă este sau nu vorba despre alcool. Eu sunt convins că şcoala va face toate demersurile regulamentare, dacă se va constata vreo abatere', a declarat Cătălin Canciu. 

Cel în cauză este elev în clasa a X-a, la Colegiul 'Nicolae Bălcescu' şi a fost prezent luni la primele două ore de curs, după care a lipsit de la ultimele două ore de matematică, timp în care a fost găsit inconştient în toaleta liceului.

×
Subiecte în articol: elev in coma alcoolica