x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Codul portocaliu nu întrerupe cursurile universitare la Politehnica Bucureşti

Codul portocaliu nu întrerupe cursurile universitare la Politehnica Bucureşti

25 Feb 2018   •   17:48
Codul portocaliu nu întrerupe cursurile universitare la Politehnica Bucureşti

În contextul în care Primăria Generală a Capitalei a decis închiderea şcolilor în perioada 26-27 februarie, ca urmare a avertizării meteorologice de cod portocaliu de viscol şi ninsori, conducerea Universităţii Politehnica din Bucureşti (UPB) a hotărât desfășurarea unui program normal pentru cursurile universitare.

Astfel, studenţii celor 15 facultăţi ale UPB îşi vor continua activitatea educaţională conform orarului universitar stabilit deja, orice posibilă modificare a acestuia urmând să fie anunţată ulterior la nivel instituţional.

"Având în vedere informaţiile apărute în media în această zi cu privire la întreruperea cursurilor la Universitatea Politehnica din Bucureşti, precizez că în cursul zilei de luni, 26 februarie, cursurile se vor ţine în program normal, urmând ca luni să luăm decizia cu privire la întreruperea sau nu, dacă va fi necesar, pentru zilele de marţi sau miercuri", a afirmat rectorul Mihnea Costoiu.

Precizarea este dată în contextul în care în presă ar fi apărut informaţii conform cărora luni studenţii UPB nu ar face cursuri din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

 

×