x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Cursuri suspendate în 35 de localități din Constanța din cauza vântului puternic și a ninsorii

Cursuri suspendate în 35 de localități din Constanța din cauza vântului puternic și a ninsorii

06 Feb 2020   •   08:16
Cursuri suspendate în 35 de localități din Constanța din cauza vântului puternic și a ninsorii

Cursurile au fost suspendate, joi, în unităţile de învăţământ din 35 de localităţi de pe raza judeţului Constanţa, din cauza vântului puternic şi a ninsorii, a informat Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Toate şcolile unde cursurile nu se mai ţin sunt din localităţi din mediul rural, cu excepţia oraşului Hârşova: Târguşor, Dumbrăveni, Pantelimon, Cerchezu, Mihai Viteazu, Topalu, Hârşova, Bărăganu, Independenţa, Crucea, Ion Corvin, Comana, Grădina, Adamclisi, Fântânele, Lipniţa, Rasova, Deleni, Horia, Seimeni, Mereni, Ghindăreşti, Tortoman, Siliştea, Ciobanu, Ostrov, Istria, Cogealac, Oituz, Sibioara, Cumpăna, Oltina, Vadu Oii, Săcele, Cuza Vodă.

Purtătorul de cuvânt al ISJ, Marinela Mrejeru, a precizat că, pe lângă cele 35 de localităţi, în alte două - Peştera şi Topraisar, s-a decis suspendarea cursurilor din cauza viscolului.

"În toate aceste unităţi de învăţământ se asigură permanenţa pentru eventualele situaţii în care vin copiii la şcoală", a menţionat reprezentanta ISJ Constanţa.

AGERPRE

×