x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Cursurile se desfășoară în sistem online în instituțiile militare de învățământ

Cursurile se desfășoară în sistem online în instituțiile militare de învățământ

11 Noi 2020   •   15:48
Cursurile se desfășoară în sistem online în instituțiile militare de învățământ

Activitatea în instituțiile militare de învățământ va fi suspendată eșalonat începând de miercuri, iar cursurile vor continua în sistem online, a informat Ministerul Apărării Naționale (MApN).

De asemenea, mai arată reprezentanţii ministerului, studenţii Institutului Medico-Militar (IMM) îşi vor desfăşura activitatea didactică în funcţie de deciziile senatelor celor două universităţi de medicină la care studiază - Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila" şi Universitatea de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie „George Emil Palade", în principiu, în formatul online.

În plus, studenţii IMM continuă activităţile de voluntariat în sprijinul Direcţiilor de Sănătate Publică ale Municipiului Bucureşti şi judeţului Mureş.

Potrivit MApN, până la începutul anului şcolar 2020-2021, toţi cei 2.250 de elevi din colegiile naţionale militare au fost dotaţi cu tablete şi laptopuri. De asemenea, se depun eforturi ca până la sfârşitul acestui an, având în vedere şi lansarea Programului Operaţional Competitivitate pentru finanţarea tabletelor pentru elevi şi studenţi, să fie achiziţionate astfel de dispozitive pentru toţi cei 1.535 de elevi ai şcolilor postliceale militare.

×
Subiecte în articol: institutii militare de invatamant mapn