x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Două școli din Buzău trec în scenariul roșu, cu predare online

Două școli din Buzău trec în scenariul roșu, cu predare online

08 Oct 2020   •   15:38
Două școli din Buzău trec în scenariul roșu, cu predare online

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Buzău a decis, joi, 8 octombrie, trecerea pe scenariul roșu de funcționare a două unități de învățământ din județ și a două grupe de elevi din alte două instituții, în contextul apariției unor cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Astfel, Colegiul Național „Bogdan Petriceicu Hașdeu” și Școala Gimnazială nr. 7 trec în scenariul roșu, cu predare online, cât și o clasă de la Liceul Teoretic „Alexandru Marghiloman” și o grupă de la Grădinița cu program prelungit nr. 2 Râmnicu Sărat, potrivit unui comunicat al Instituției Prefectului Buzău.

Pe de altă parte, autoritățile au decis reluare cursurilor față în față la Liceul Teoretic Rușețu și în două clase de la alte două unități de învățământ din județul Buzău.

Conform datelor furnizate de Direcţia de Sănătate Publică Buzău, la această dată sunt înregistrate pe teritoriul judeţului, patru focare de infecţie cu SARS-CoV-2 la Centrul de Integrare cu Terapie Ocupaţională (CITO) Râmnicu Sărat, unde sunt 42 persoane confirmate pozitiv, la Şcoala gimnazială nr. 11 Buzău, unde au fost depistate patru persoane cu noul coronavirus, la Colegiul Naţional "B.P Hasdeu" şi la Liceul cu Program Sportiv din municipiul Buzău, unde au fost confirmate pozitiv câte trei persoane.

×