x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Evenimentul anului în educație, cu participare gratuită

Evenimentul anului în educație, cu participare gratuită

11 Noi 2022   •   15:38
Evenimentul anului în educație, cu participare gratuită
Sursa foto: Dan Marinescu

Conferința Anuală National Geographic Learning, ediția 2022, eveniment organizat și anul acesta de Fischer International, în parteneriat educațional cu Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, va avea loc la Radisson Blu Hotel, în București, în ultima sâmbătă din lună, pe data de 26 noiembrie 2022, începând cu ora 10.00. Participarea este gratuită, iar numărul de locuri limitat, așa că ar fi bine să faceți din timp o rezervare.

În acest an, printre speakerii invitați, vor vorbi  Alex Warren și Hugh Dellar, care vin în Romania cu cele mai provocatoare subiecte.

Alex Warren, este consultant academic în cadrul editurii National Geographic Learning, profesor și trainer cu peste 18 ani de experiență în domeniul ELT (English Language Teaching), iar Hugh Dellar este co-autorul seriilor de manuale Outcomes si Perspectives, profesor și trainer cu o experiență de peste douăzeci de ani în domeniu, co-fondatorul Lexical Lab și co-autor al lucrării de metodologie Teaching Lexically.

”Conferinta va aborda aspecte importante din domeniul educației, precum cultivarea curiozității în rândul elevilor și a felului în care aceasta îi ajută pe elevi să fie nu numai atenți la oră, dar și captivați de materialele folosite. Se vor prezenta de asemenea tehnici de predare a pronunției într-o lume în care doar a cincea parte din vorbitorii de limba engleză sunt nativi și va oferi inspirație pentru a ieși din tiparele obișnuite ale predării prin intermediul gramaticii, pentru a oferi mai multă atenție lexicului și folosirii limbii engleze în context”, a declarat Daniela Văduva, Director General Fischer International.

National Geographic Learning este una dintre cele mai prestigioase edituri internaționale. Specializata în producerea de manuale pentru învațarea limbii engleze, editura a produs până în prezent materiale educaționale și de instruire care au fost nominalizate printre cele mai bune programe educaționale din întreaga lume.

”Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României și Fischer International susțin formarea continuă a profesorilor și specialiștilor, prin organizarea constantă a unor evenimente care au devenit emblematice pentru comunitatea profesorilor din România”, a declarat Trisi Cristea, Director General Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Detalii și înscrieri pe cartiengleza.ro sau accesând link-ul următor: https://bit.ly/3zZq8CU

 

×