x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Experți de renume internațional, speakeri la conferința studenților mediciniști

Experți de renume internațional, speakeri la conferința studenților mediciniști

12 Mar 2021   •   17:38
Experți de renume internațional, speakeri la conferința studenților mediciniști

Săptămâna viitoare va avea loc cel mai important eveniment din zona educației medicale, dedicat studenților mediciniști.

Zilele Educaţiei Medicale se află la cea de-a XIV-a ediție și este un eveniment organizat de Societatea Studenţilor în Medicină București, în perioada 15-21 martie

În cadrul evenimentului vor avea loc o serie de workshopuri, lucrări știintifice și conferințe al căror scop este să ofere educație complementară și formare profesională studenților mediciniști.

Evenimentul se desfășoară atât online, cât și fizic, la Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila".

Printre spekarii invitați la conferință se numără Dr. Mihai Niculescu, expert în nutrigenomică, cercetător cu peste 17 ani de experiență universitară în domeniul nutriției și nutrigeneticii în SUA și România, autorul celui mai complex test nutrigenetic existent pe piaţa mondială, și Dr. Marius Geantă, Președinte și Co-Fondator al Centrului pentru Inovație în Medicină, pionier al medicinei personalizate în România și Sud-Estul Europei.

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României va fi partener, prin Senatul Științific, și sponsor Gold al evenimentului.

”Senatul Științific susține acest eveniment deoarece este rezultatul muncii unor tineri implicați, care doresc să ofere studenților acces la programe de pregătire complementară curriculei, valorificând exemple de practică medicală, prin workshopuri susținute de medici specialiști. Prin prezența celor doi specialiști, Senatul Științific sprijină accesul studenților din cadrul Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila" la cercetare inovatoare și specialiști de top, în domenii medicale revoluționare”, a declarat Trisi Cristea, Director General Fundația Dan Voiculescu.

La finalul evenimentului, FDVDR va oferi un premiu, la tombola organizată, constând într-un Atlas de Anatomie de Pierre Kamina.

Cei interesați să participe la acest eveniment sau care doresc să afle programul științific, o pot face accesând unul dintre link-urile următoare:

https://sites.google.com/view/zem-bucuresti/program-%C8%99tiin%C8%9Bific

FACEBOOK: https://web.facebook.com/ZEM.SSMB

INSTAGRAM: @zem.ssmb

YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UC_FsR4-eP9kP3wqCHoaKleQ

SPOTIFY: ZEMBucharest

×